ELA Krimi

Šokujúce zistenie! Kuchár Jožko má byť synom BEŠTIÁLNEHO vraha, bratislavského ŠKRTIČA

Beštiálny vrah Štefan Pantl, známy ako bratislavský škrtič, je podľa medializovaných informácií otcom kuchára Jožka, ktorý sa priznal k brutálnej vražde Patrície.

Ilustračný obrázok k článku Šokujúce zistenie! Kuchár Jožko má byť synom BEŠTIÁLNEHO vraha, bratislavského ŠKRTIČA
Zdroj: RTVS/Najväčšie kriminálne prípady Slovenska

Násilník, ktorý dostal trest smrti a popravili ho ako jedného z mála na Slovensku v roku 1981, sa volal Štefan Pantl.

Otec a syn

Tento beštiálny vrah, známy ako bratislavský škrtič, je podľa zistení TV JOJ otcom Jozefa H. Televízii to potvrdili viaceré zdroje.

Muža, ktorého dnes sudkyňa poslala do väzby, keďže je obvinený z brutálnej vraždy jeho partnerky.

Kuchár Jožko, ako si hovorí, sa k ohavnému skutku priznal a spolupracuje s políciou. Mal svojej nebohej partnerke Patrícii rozrezať líce, vybrať srdce a dorezať telo. Jozef sa živil ako kuchár, údajne je vyučený mäsiar. Obvinenému hrozí trest odňatia slobody na dvadsať až dvadsaťpäť rokov.

Popravený

Štefan Pantl bol násilník, ktorý dostal trest smrti a popravili ho ako jedného z mála na Slovensku. Odsúdili ho za vraždy, znásilnenia a krádeže. V čase keď zniesol zo sveta mladé ženy mal 25 rokov a bol ženatý.

Spolu s manželkou vychovávali malého syna. Podľa informácií TV JOJ je ním práve obvinený Jozef.

V tom čase mal iba tri roky. Štefan Pantl si vypočul rozsudok v Justičnom paláci. Dostal trest smrti. Za jeho brutálne skutky ho popravili v roku 1981 ako 27-ročného.

„Až v 50 % sa tie genetické vlohy, takýmto spôsobom konať niekedy v priebehu života dedia. Tá genetická dispozícia je daná. Tá je zakódovaná v jeho osobnostnej štruktúre,“ povedal pre TV JOJ klinický psychiater doktor Svetozár Droba. Odborník robil v tom čase na Štefana Pantla posudky. Bol sexuálnym agresorom a len ťažko znášal odoprenie sexuálneho styku. Bral to ako osobné zlyhanie.

Ilustračné foto

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM