Nina Táborská Hokej

Štvrtá prehra Slovanu v rade. Belasí podľahli CSKA Moskva 1:4

Hokejisti Slovana Bratislava zaznamenali štvrtú prehru v rade, keď v sobotňajšom zápase KHL podľahli slávnemu CSKA Moskva 1:4. "Belasí" odolávali tlaku favorita do 14. minúty, keď inkasovali prvý gól z hokejky Muršaka.

Ilustračný obrázok k článku Štvrtá prehra Slovanu v rade. Belasí podľahli CSKA Moskva 1:4
Zdroj: TASR

Domáci hráči nastúpili bez hlavného trénera Rostislava Čadu, ktorý vo štvrtok odstúpil zo svojho postu. Tím tak z lavičky viedli jeho doterajší asistenti Vladimír Országh a Ján Lipiansky.

Hokejisti navyše nastúpili na zápas bez svojho najlepšieho strelca Nagya, ktorého v prvom útoku vystriedal Jeglič. Slovan sa od úvodu bránil tlaku favorita, ale do vyložených šancí ho nepúšťal.

Hráči CSKA kontrolovali hru a súpera nepúšťali do vyložených šancí. V 29. minúte pridal druhý presný zásah Stas.

Slovanu sa podarilo skórovať v 48. minúte, keď sa z uhla presadil Vondrka. Neprešli však ani tri minúty a Radulov poslal CSKA opäť do dvojgólového vedenia.

V 52. minúte navyše pridal štvrtý gól Grigorenko a definitívne rozhodol o triumfe CSKA.

„Hrali sme proti veľmi kvalitnému súperovi. Boli silní na puku, organizovaní v strednom pásme a majú v kádri veľké individuality,“ uviedol Vladimír Országh, tréner Slovana.

„Desať minút pred koncom sme ešte boli v hre, ale potom sme spravili obrovskú chybu a dá sa povedať, že tá rozhodla o výsledku celého zápasu,“ dodal.

Slovan zakončí domácu štvorzápasovú sériu v stredu 24. septembra o 19.00 proti Medveščaku Záhreb. S rovnakým súperom sa stretne aj o dva dni neskôr, no už v Chorvátsku.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM