Maros Palesch Krimi

Streľba na Tuhovskej ulici

Dnes, 23. februára, v čase približne o 14.00 prijali policajti oznámenie na linku 158, že na Tuhovskej ulici v Bratislave pred obchodným domom s elektronikou došlo k streľbe.

Po príchode policajtov na predmetné miesto bolo zistené, že streľbe predchádzalo odcudzenie tovaru z predajne neznámym mužom, pričom ho spozoroval pracovník súkromnej bezpečnostnej služby. Po tom ako neznámy muž opúšťal predajňu aj s odcudzeným tovarom, mal niekoľkokrát pred predajňou vystreliť po pracovníkovi súkromnej bezpečnostnej služby. Pri tomto incidente ku zraneniu osôb nedošlo, nakoľko v tomto prípade malo ísť o plynovú pištoľ. Polícia po páchateľovi intenzívne pátra. Páchateľ utiekol smerom na Vajnorskú ulicu.

Popis páchateľa: Ide o muža vo veku približne 25 – 30 rokov, vysokého asi 170 – 180 cm. Na sebe mal oblečené modré rifle, červenú mikinu, zelenú bundu s tmavšími rukávmi a čierne topánky. Na hlave mal šiltovku modrej farby s bielym nápisom.

Tento muž mal po streľbe nasadnúť do osobného motorového vozidla Fiat Stilo striebornej farby s evidenčným číslom: BA 020 VM. Vozidlo malo mať na streche tabuľku s označením taxi.

Zdroj + foto: KR PZ Bratislava, František Peczár

STRELBA_NAYSHOP_TUHOVSKA
4
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM