Krimi

Strach v Bratislave: Muž sa na ulici oháňal mačetou! VIDEO

Na bratislavskej ulici sa pohyboval muž ozbrojený mačetou. Všetko zachytilo video.

Ilustračný obrázok k článku Strach v Bratislave: Muž sa na ulici oháňal mačetou! VIDEO
Zdroj: Polícia SR - Bratislavský kraj

Na bratislavskej Ulici Františka Kubu sa pohyboval muž ozbrojený mačetou, pričom sa ňou oháňal a nevhodne manipuloval. Policajti konanie realizovali ako priestupok proti verejnému poriadku. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

Nerobte to!

„V tejto súvislosti sa znovu obraciame na verejnosť a apelujeme na občanov, aby dôsledne zvážili manipuláciu so strelnými alebo chladnými zbraňami na verejnosti a nedopúšťali sa takých konaní,“ upozornil Szeiff.

Na toto si dajte pozor

Priestupku proti verejnému poriadku sa podľa hovorcu dopustí ten, kto nosí na miestach prístupných verejnosti chladné zbrane. Ide najmä o dýky, bodáky a šable.

Doplnil, že to isté sa týka aj predmetov, ktorými možno ublížiť na zdraví, respektíve, ak je možné z okolností prípadu alebo správania sa osoby usudzovať, že sa majú použiť na násilie alebo hrozbu násilím.

Policajti vyzývajú občanov, aby v prípade, ak sú svedkami nevhodného správania, prípadne manipulácie neznámych osôb so zbraňami na verejnosť, oznámili túto skutočnosť na čísle 158.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie lákavé články

Zdroj: Facebook
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM