Nina Táborská Rôzne

Staviate dom alebo vás čaká rekonštrukcia? V bratislavskej Inchebe sa dozviete o horúcich novinkách

Na jar sa začína obdobie stavieb, rekonštrukcií, zatepľovania, skrášľovania záhrad a menších či väčších opráv v domácnostiach. Ak sa aj vy plánujete pustiť do stavby, či rekonštrukcie, potešia vás veľtrhy stavebníctva a energetickej efektívnosti Coneco a Racioenergia.

Ilustračný obrázok k článku Staviate dom alebo vás čaká rekonštrukcia? V bratislavskej Inchebe sa dozviete o horúcich novinkách
Zdroj: Dnes24.sk

V bratislavskej Inchebe od 25. do 28. marca nájdete všetko, čo s najväčšou pravdepodobnosťou budete potrebovať, ak sa chystáte na rekonštrukciu aj novostavbu. Výstavisko sa premení na priestor plný stavebných materiálov, cez okná, dvere, strechy, podlahy, klimatizácie, elektroinštalácie, sauny, vírivky, garážové brány až po zariadenie do záhrady.

Nechcete platiť veľa za energie? Ideálne je potomna spotrebu myslieť už pri stavbe či rekonštrukcii domu a bytu. Na Conecu nájdete viacero noviniek, ktoré zabezpečia, aby ste neboli nemilo prekvapení vysokými účtami za teplo.

Ak plánujete stavbu, alebo rekonštrukciu, možno oceníte bezplatné poradenstvo pri výbere okien a dverí, ako aj o ich zabudovaní do stavby. V spoločnej expozícii tímu špecialistov tiež nájdete riešenie komfortného domu na jednom mieste, s tímom dodávateľov, ktorí ponúkajú kvalitné stavebné produkty.

Kvalitné a moderné bývanie

Túžite po presklenom priestore, no bojíte sa straty súkromia? Objavte špeciálne inteligentné sklo, ktoré sa jediným dotykom zmení na nepriehľadné. Možno vás zaujme tiež absolútna novinka na trhu – interiérové dvere s vlisovanými lamelami vinylových podláh, vďaka čomu budú vaše dvere korešpondovať s podlahou.

Ak túžite po zdravom interiéri, neprehliadnite ponuku bioklimatických omietok a stierky. Vďaka špeciálnej úprave zabraňujú rastu plesní, absorbujú pachy, redukujú vlhkosť v interiéri a znižujú obsah pozitívnych iónov.

Veľtrh okrem toho doplní Salón drevostavieb, kde sa predstavia firmy s ponukou energeticky úsporných domov. Veľtrhy Coneco a Racioenergia splnia vaše predstavy o kvalitnom a modernom bývaní.

Prečítajte si tiež: Neviete ako si spríjemniť pracovný týždeň? Pozrite si prehľad najzaujímavejších podujatí v našom meste

Zdroj foto: Incheba.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM