Rôzne Správy

Status mamičky z Ružinova baví internet. Jej roztržitého manžela sa zastal aj starosta

Starosta Ružinova Martin Chren ako otecko malého Kristiána, ktorý bude mať vo februári rôčik, vie o starostiach a radostiach mužov pri kočíkovaní svoje.

Ilustračný obrázok k článku Status mamičky z Ružinova baví internet. Jej roztržitého manžela sa zastal aj starosta
Zdroj: pixabay.com / CC0 1.0

Mladá žena z Ružinova, pani Mirka, má zrejme trošíčka roztržitého partnera. Stala sa mu totiž vec, nad ktorou ženy krútia hlavou, ale muži majú pre neho mimoriadne pochopenie a posielajú mu súcitné komenty.

Malý omyl pobavil

„Dobrý deň susedia. Môj manžel včera večer omylom vložil termosku s vodou do nesprávneho kočíka v Areáli hier na Štrkovci. Prosím poctivého nálezcu o vrátenie. Ďakujem,“ napísala Mirka na sociálnu sieť.

Status spustil vlnu komentov, smajlíkov a lajkov.

„Ešte stále tam mohol vložiť vlastné dieťa a zobrať cudzie. Čiže za mňa win-win,“ pridal svoj názor Peter.

Medzi komentujúcich sa zaradil aj starosta Ružinova Martin Chren. Ten, ako otecko malého Kristiána, ktorý bude mať vo februári rôčik, vie o starostiach a radostiach mužov pri kočíkovaní svoje. „Síce nie som nálezca, ale chcel by som sa zastať vášho manžela, takéto veci sa nám chlapom proste občas stávajú,“ okomentoval prosbu mamičky.

Starosta Ružinova pridal ešte rodičovský vtip: „To vraj bola debata v škôlke. Otec: Prišiel som vyzdvihnúť dieťa. Učiteľka: A ktoré je vaše? Otec: To je jedno, aj tak ho zajtra prinesiem naspäť…“

Nevedno, či sa termoska nájde, ale mamičke z Ružinova držíme palce, aby otecko nepoplietol niečo dôležitejšie.

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM