Maros Palesch Rôzne

Staromestská tržnička

Mestská časť Bratislava-Staré Mesto otvorila dnes (09.03) pre všetkých obyvateľov a návštevníkov mestskej časti novú Staromestskú tržničku.

Mestská časť Bratislava-Staré Mesto dnes v priestoroch na Kýčerského číslo 8 otvorila pre všetkých obyvateľov a návštevníkov novú Staromestskú tržničku.

„Tak sme nazvali priestor, ktorý bude malou tržnicou v blízkosti dnešného trhoviska na Žilinskej. Je to môj sľub, ktorý som dala obyvateľom tejto časti. Trhovisko je v správe súkromného vlastníka a nevieme celkom dobre ovplyvniť, či ho bude alebo nebude prevádzkovať, hoci ten prísľub na najbližšie dva roky máme,“ povedala starostka mestskej časti Bratislava-Staré Mesto Táňa Rosová.

Nová tržnička ponúkne návštevníkom základný sortiment.

„V tržničke nájdu ľudia na jednej strane samozrejme ovocie, zeleninu, bude tam ale aj pekáreň, predávať sa budú syry, mliečne výrobky, kvety a tiež noviny a časopisy," povedala Rosová.

Staromestská tržnička bude pre návštevníkov otvorená od pondelka do soboty. Staré Mesto pripravuje ja ďalšie miesto pre trhovníkov. Na Malom trhu v blízkosti Ondrejského cintorína by už malo byť na jar otvorené nové trhovisko. 

Zdroj: MČ Bratislava – Staré Mesto, Tomáš Halán

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM