Šport

Nová multifunkčná športová hala v Záhorskej Bystrici je dokončená!

Hala poskytne priestor pre viaceré kolektívne športy, ale aj gymnastickú či tanečnú miestnosť, vrátane komplexných sociálnych zázemí a šatní.

Ilustračný obrázok k článku Nová multifunkčná športová hala v Záhorskej Bystrici je dokončená!
5
Galéria
Zdroj: Bratislava - Záhorská Bystrica

Multifunkčnú športovú halu v Záhorskej Bystrici, ktorá vnikla rekonštrukciou pôvodnej telocvične v areáli základnej školy, už môžu využívať školáci v rámci telocviku. Od septembra bude k dispozícii aj pre športové kluby z mestskej časti a širokú verejnosť.

Nová hala

„Je to za posledné roky jediná multifunkčná hala v Bratislave, ktorú postavila samospráva,“ pripomenul starosta Záhorskej Bystrice Jozef Krúpa. S rekonštrukciou začala samospráva v máji 2017. „Náklady na stavebné práce a vybavenie haly dosiahli 1 650-tisíc eur s DPH,“ informoval starosta.

Hala poskytne priestor pre viaceré kolektívne športy, ale aj gymnastickú či tanečnú miestnosť, vrátane komplexných sociálnych zázemí a šatní. Mestská časť ju chce využiť i na umelecké podujatia. Hala bude od novej sezóny aj domovským stánkom pre úspešných florbalistov zo Záhorskej Bystrice. Klub Tsunami Záhorská Bystrica, aktuálny vicemajster Slovenska, musel hrať doteraz svoje domáce zápasy v Stupave.

Multifunkčná športová hala v Záhorskej Bystrici
5
Galéria
Zdroj: Bratislava - Záhorská Bystrica

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM