han Iné športy Šport

ŠOU, akú Petržalka nezažila: Bývalá olympionička ukázala piruety, skoky či otočky! FOTO

Stále to vie! Na Chorvátskom ramene neďaleko Draždiaka sa predviedla bývalá slovenská reprezentantka a olympionička v krasokorčuľovaní Oli Beständigová.

Ilustračný obrázok k článku ŠOU, akú Petržalka nezažila: Bývalá olympionička ukázala piruety, skoky či otočky! FOTO
4
Galéria
Zdroj: Milan Krupčík

Pre útlu rodáčku z hlavného mesta nie je žiadna výzva prekážkou. Účastníčka zimnej olympiády v roku 2002 v Salt Lake City sa teda vybrala na zamrznutú ľadovú plochu ku petržalským panelákom, kde si obula korčule a išla na vec.

Dúfala v zimu

„Už dlho som čakala na riadnu zimu, proste kým zamrznú jazerá a vodné plochy. V týchto dňoch nie je ľahký prístup k ľadu na zimných štadiónoch a mne to veľmi chýba. Nemám síce príliš rada zimu, no asi nikdy som po takejto netúžila,“ priznala Oli.

Ku návratu na zamrznutom kanály ju však dohnalo aj niečo ďalšie. „Dlhšie pripravujeme reláciu Hecni sa s Antena Rock. Tesne predtým mi dal kamarát na známosť, že ľad je dobrý a pripravený, tak som sa išla vyjašiť a čo-to sme aj natočili,“ poznamenala Beständigová a dodala: „Priznám, že som pri praskajúcom ľade mala aj trochu strach. Veď, čo keby som sa pri otočkách zavŕtala k vode.“

Bola na očiach

Málokto z prizerajúcich náhodných ľudí či korčuliarov vedeli, že ide o niekdajšiu majsterku Slovenska či slovenskú reprezentantku. „Áno, pozerali sa, čo sa to deje, ale to je predsa normálne,“ povedala Oli a vtipne doplnila: „Keďže v ten deň ráno ešte nasnežilo, pomáhala som pri odhŕňaní snehu a poviem, že už môžem robiť aj rolbárku na štadióne. Jednoducho, winter klasik ako vyšitý!“

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Mohlo by vás zaujímať

Krasokorčuliarka spravila rozruch pri Draždiaku
4
Galéria
Zdroj: Milan Krupčík
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM