Maros Palesch Krimi

Sobotňajší útok v centre mesta už policajti objasnili

Policajti vypátrali podozrivé osoby a objasnili prípad víkendového napadnutia v jednom z podnikov na Rybnom námestí v Bratislave.

Obvinení sú dvaja muži pravdepodobne z Kosova , muž vystupujúci ako 29-ročný Jasmín B. z prečinu výtržníctva a muž vystupujúci ako 25-ročný Janík N. zo zločinu ublíženia na zdraví a zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi.

Podľa doterajších zistení obvinený vystupujúci ako Jasmín B. po slovnom konflikte fyzicky napadol 40-ročného biletára a opakovane sa mu vyhrážal zabitím. Spôsobil mu reznú ranu a tak predbežne 10 dňovú dobu liečenia. Obvinený vystupujúci ako Janík N. zas spôsobil bodno-rezné poranenie 19-ročnému mužovi, návštevníkovi podniku. Jeho zranenia si vyžiadali okamžitú hospitalizáciu v jednej z bratislavských nemocníc, kde ho lekári podrobili operácií. U zadržaného podozrivého vystupujúceho ako Janík N. policajti zaistili podozrivý materiál. Výsledky predbežnej expertízy preukázali, že išlo o heroín s prímesou kofeínu a paracetamolu s celkovou hmotnosťou 98,336g. Toto množstvo heroínu zodpovedá najmenej 400 obvykle jednorázovým dávkam drogy.

Obaja obvinení sú stíhaní väzobne. 29-ročnému mužovi hrozí trest odňatia slobody na až na 2 roky ,25-ročnému mužovi trest odňatia slobody na 5 až 12 rokov. Identitu týchto osôb ako aj pravosť ich dokladov polícia nateraz zisťuje.

Zdroj: KR PZ Bratislava

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM