KAW Rôzne Správy

Snívate o práci VODIČA moderného trolejbusu? Na TAKÉTO benefity lákajú v Bratislave

V Depe Trnávka bude deň skúšobných jázd. Záujemcovia o prácu vodiča si môžu pod dohľadom inštruktorov vyskúšať, ako sa šoférujú trolejbusy a autobusy.

Ilustračný obrázok k článku Snívate o práci VODIČA moderného trolejbusu? Na TAKÉTO benefity lákajú v Bratislave
3
Galéria
Zdroj: DPB, a. s.

Dopravný podnik Bratislava otvára nové pracovné miesta. Pre chystané hybridné trolejbusy prijme až 50 nových vodičov a mechanikov

Skúšobné jazdy

Mestský dopravca preto organizuje v sobotu 11. júna 2022 skúšobné jazdy, počas ktorých si záujemcovia môžu zašoférovať trolejbus i autobus v depe pod dohľadom inštruktora. Akcia sa začína o 10:00 a končí o 14:00 hod., prístup do depa je z vrátnice na Bojnickej ulici. Nie je potrebná žiadna predošlá registrácia, podmienkou je iba vek minimálne 24 rokov a vodičský preukaz skupiny B.

Nástupný plat vodičov je 1300 – 1800 eur, mechanici si zarobia 1000 – 1700 eur.

Dopravný podnik Bratislava (DPB) pripravuje pre hlavné mesto inovovaný dopravný systém – hybridné trolejbusy s batériovým elektromotorom. Pôjde o najmodernejšie vozidlá na Slovensku kombinujúce všetky výhody súčasných trolejbusov, autobusov i elektrobusov.

Najlepšie podmienky na trhu

Prvých 50 “hybridov” sa pripravuje do výroby a aby bol ich štart úspešný, DPB už teraz hľadá nových kolegov, ktorí budú nový dopravný prostriedok riadiť a opravovať.

Okrem šoférov hybridných trolejbusov príjme bratislavský dopravca aj nových šoférov autobusov, klasických trolejbusov, električiek i mechanikov na všetky dopravné prostriedky.

Noví kolegovia sa môžu tešiť na najlepšie podmienky na trhu. Záujemcom DPB ponúka férový plat a množstvo benefitov. Napríklad preplatenie kurzu na rozšírenie vodičského oprávnenia, príplatkov aj nad rámec zákona, príspevok na ubytovanie a mimobratislavským uchádzačom preplatí aj náklady spojené s cestovaním za prácou,“ informoval Bratislava24 hovorca DPB Martin Chlebovec.

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Zdroj: DPB, a. s.
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM