ELA Rôzne

SMOLA a šťastie! Slovákovi ušlo o chlp 31 miliónov, na účet mu ale cinkne riadna suma

Už po šiestykrát v tomto roku sa podarilo slovenskému hráčovi v medzinárodnej lotérii Eurojackpot získať výhru v druhom poradí.

Ilustračný obrázok k článku SMOLA a šťastie! Slovákovi ušlo o chlp 31 miliónov, na účet mu ale cinkne riadna suma
Zdroj: TASR/Michal Svítok

V piatok 26. novembra vyhral slovenský hráč, ktorý uzatvoril eurojackpotovú stávku na jednom z predajných miest spoločnosti TIPOS v Bratislavskom kraji, skvelých 500 829,60 eura. Rovnako veľkú výhru z druhého poradia lotérie Eurojackpot získal aj jeden hráč z Nemecka a dvaja hráči z Fínska.

„Od fantastického jackpotu 31 miliónov eur ho delilo len jedno neuhádnuté powerballové číslo. Jackpot vo výške 31 miliónov eur odolal a hráči si budúci týždeň 3. decembra 2021 zahrajú už o 43 miliónov,“ informuje Tipos.sk.

Smola a šťastie v jednom

Šťastný Slovák, ktorý si bude môcť na svoj účet pripísať 500 829,60 eura, sa pri uzatváraní stávky spoľahol na vlastný výber čísel. Na tikete pre hru Eurojackpot vyplnil 4 hracie polia a zvolil si aj účasť v doplnkovej hre Eurojackpot JOKER.

Zároveň sa rozhodol, že so svojou stávkou si v medzinárodnej lotérii zahrá dvakrát. Obsluhe terminálu zaplatil za uvedenú stávku 18 eur. Polmiliónový úspech mal šťastlivec v prvom predplatenom žrebovaní.

Suma 500 829,60 eura je zatiaľ treťou najvyššou tohtoročnou výhrou, ktorú získal slovenský hráč v medzinárodnej lotérii Eurojackpot.

Najvyššia výhra šla do Košíc

Doteraz najvyššia tohtoročná eurojackpotová výhra, ktorá potešila slovenského hráča, má hodnotu 664 091,40 eura. V žrebovaní, ktoré sa uskutočnilo 8. októbra, ju vyhral hráč so stávkou z Košického kraja.

Aj v poradí druhú najvyššiu tohtoročnú eurojackpotovú výhru získal jeden z hráčov, ktorí uzavreli stávku v Košickom kraji. Po žrebovaní, ktoré pripadlo na 27. marca 2021, si pripísal na svoj účet výhru v druhom poradí vo výške 516 794,50 eura.

Výhru v druhom poradí lotérie Eurojackpot sa podarilo získať v tomto roku šiestim slovenským hráčom. V treťom výhernom poradí obľúbenej medzinárodnej lotérie, v ktorom možno získať tiež lákavé výhry aj v stotisícových hodnotách, boli doteraz v roku 2021 úspešní štyria Slováci.

Ilustračné foto

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM