Maros Palesch Rôzne

Slovenské piesky

BRATISLAVA - ZÁHORIE. Všetkých nadšencov a priaznivcov vojenskej techniky a histórie pozývame na najväčšie podujatie historických vojenských vozidiel na piesku v Európe.

Tretí ročník akcie Slovenské piesky sa koná od 10.-14. augusta 2011 ako aj po minulé roky v areáli VTSÚ Záhorie ( tzv. SAHARA )

Pre účastníkov je pripravený bohatý program spojený s ukážkami vojenskej techniky a bojov, večerná zábava v sprievode živej hudby, občerstvenie a prekvapenie. Tretí ročník sa bude konať ako memoriál generála Rudolfa Viesta. Akcia sa koná pod záštitou ministra obrany SR Ľubomíra Galka. Partnerom podujatia je aj Bratislavská župa. Predseda kraja Pavol Frešo odovzdá cenu predsedu za najzaujímavejšie vozidlo.

V súvislosti s podujatím pripravila Bratislavská župa Letnú facebookovú súťaž s heslom Zažiť leto v kraji môžeš aj ty! o vstupenky na Slovenské piesky. Stačí ak sa stanete FB priateľom užívateľa Bratislavský kraj, najlepšie miesto pre život a správne odpoviete na súťažné otázky. Každý deň až do piatku budú vyžrebovaní dvaja výhercovia, ktorí získajú lístky pre dve osoby na podujatie Slovenské piesky. Okrem toho môžete v letnej FB súťaži získať vstupenky aj na koncert Pocta slobode 2011, kde vystúpi Eric Burdton, Oskar Rózsa či Richard Müller.

Zdroj: BSK, Iveta TYŠLEROVÁ

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM