Nikola Richterová Krimi

Slovan hrá dnes s Trnavou: Pripravená je polícia aj dopravné obmedzenia

Na dnešný futbalový zápas medzi bratislavským Slovanom a Spartakom Trnava, ktorý sa bude hrať na Pasienkoch, majú dohliadať policajti poriadkovej, dopravnej i kriminálnej polície. Keď sa fanúšikovia budú presúvať na štadión, na Bratislavčanov môžu čakať aj dopravné obmedzenia.

Ilustračný obrázok k článku Slovan hrá dnes s Trnavou: Pripravená je polícia aj dopravné obmedzenia
Zdroj: TASR

„Dopravní policajti budú po celý čas situáciu monitorovať a podľa jej vývoja sme pripravení reagovať operatívne,“ uviedla hovorkyňa. Od 14.00 h až do ukončenia bezpečnostných opatrení sa tiež nebude dať s autom vojsť na hlavné parkovisko pri štadióne od Trnavskej cesty.

„Priestor bude vyhradený pre motorové vozidlá fanúšikov hostí,“ povedala pre TASR policajná hovorkyňa Katarína Považanová. Fanúšikovia sa budú presúvať zo železničnej stanice v Novom Meste na štadión Pasienky po Tomášikovej a Trnavskej ulici.

Počas futbalového zápasu je polícia podľa hovorkyne pripravená poskytnúť súčinnosť usporiadateľskej službe, ak by na štadióne došlo napríklad k hrubému narušeniu verejného poriadku. „Zasiahneme v zmysle a v medziach zákona,“ dodala hovorkyňa.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM