han Krimi

ŠLACHETNÝ skutok mestských policajtov: Okamžitou reakciou pomohli oživiť mladíka! FOTO

Pri záchrane ľudského života rozhodujú sekundy. To dobre vedela mestská policajtka s kolegom, keď okamžitou reakciou pomohli zachrániť mladého človeka.

Ilustračný obrázok k článku ŠLACHETNÝ skutok mestských policajtov: Okamžitou reakciou pomohli oživiť mladíka! FOTO
4
Galéria

Čo sa stalo?

O celom prípade informuje Mestská polícia Bratislava na sociálnej sieti. „Hliadka Útvaru zásahovej jednotky a kynológie bola v pondelok počas nočnej služby privolaná do jedného z podnikov na Karpatskej ulici, kde posádka rýchlej zdravotnej pomoci oživovala len 20-ročného muža. Ten počas koncertu v priestoroch prevádzky, ktorá praskala vo švíkoch, náhle skolaboval a ocitol sa v ohrození života,“ píšu.

„Mladíka sa zdravotníkom, aj za asistencie mestskej polície a hasiča, ktorý sa v podniku nachádzal v čase osobného voľna a bol pri ňom ako prvý, napokon podarilo úspešne resuscitovať,“ uviedli mestskí policajti.

Aktívna pomoc

Ako sa uvádza v statuse, policajtka a policajt aktívne pomáhali záchranárom nielen pri samotnom komplikovanom ošetrení pacienta, ale v preľudnených priestoroch sa postarali aj o zaistenie jeho bezpečného presunu do sanitky. „Takmer denne riešime prípady, pri ktorých je nevyhnutná kooperácia či už s pracovníkmi rýchlej zdravotnej pomoci, hasičmi alebo kolegami z Policajného zboru SR,“ dodali.

„Aj takéto príbehy so šťastným koncom sú dôkazom toho, že keď spojíme sily, dokážeme všetko. Sme radi, že sme aj tentokrát mohli prispieť k záchrane toho najcennejšieho, ľudského života,“ končí sa príspevok Mestskej polície Bratislava.

Môže vás zaujímať:

Pohotovou reakciou dopomohla mestská policajtka a policajt záchranárom k úspešnej resuscitácii mladíka. ⬇⬇⬇ 🔵 Hliadka...

Posted by Mestská polícia Bratislava on Thursday, February 23, 2023
Skvelá práca mestských policajtov pri záchrane muža
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM