Eva Sládková Rôzne

Skutočnosť alebo fikcia? Ako to bolo s dobitým chlapcom v Devínskej?

Prípad mladého chlapca z Devínskej Novej Vsi, ktorého mal niekto napadnúť a leží s vážnymi zraneniami v nemocnici, sa zamotáva.

Ilustračný obrázok k článku Skutočnosť alebo fikcia? Ako to bolo s dobitým chlapcom v Devínskej?
Zdroj: pixabay.com

Je všetko inak? Včera sme vás informovali o tom, ako zúfalá matka prosí ľudí o informácie k prípadu jej dobitého syna. Mali ho dokaličiť neznámi páchatelia 25.2. večer v Devínskej Novej Vsi.

Úradoval alkohol?

Aj na základe nášho článku sa prípadu ujala polícia, ktorá dnes vydala stanovisko. „V rámci šetrenia bolo zistené, že trestné oznámenie v tejto súvislosti na žiadnom z útvarov Policajného zboru podané nebolo. Rovnako bolo preukázané, že chlapec sa nenachádza a ani sa nenachádzal v bdelej kóme, ani v umelom spánku, tak ako to bolo uvedené vo zverejnenom statuse na sociálnej sieti. Chlapec komunikuje a okrem poranenia na hlave spôsobeného pravdepodobne pádom na zem neboli zistené iné zranenia nasvedčujúce fyzickému napadnutiu jeho osoby,“ píše polícia.

„V krvi chlapca bola zároveň potvrdená prítomnosť alkoholu. Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru sa na základe vyššie uvedených skutočností dištancujú od medializovaných informácií, ktorých hodnovernosť nebola vykonaným šetrením preukázaná.“

Matka trvá na napadnutí

Chlapec je podľa našich informácií stále v nemocnici. Aj keď nám jeho matka včera tvrdila, že prípadom sa polícia zaoberá, dnes priznáva, že to tak nie je. Uznáva tiež, že jej syn pil. „Polícia preto dala také stanovisko, že som nepodala trestné oznámenie. Syn včera začal troška komunikovať. Mal alkohol v krvi 0,1 a tak bol opitý. Toto je jeho diagnóza: subdurálny hematóm. Ten vzniká v dôsledku krvácania na povrchu mozgu pod lebkou. Tieto subdurálne hematómy zvyčajne vznikajú pri poranení hlavy, čím ohrozujú život,“ vraví mama hospitalizovaného chlapca Ľubica Hoffmanová.

Navyše stále trvá na tom, že syna napadli a vraví, že aj tuší, kto. Prípad budeme ďalej sledovať.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM