Rôzne

Skrášlite si domácnosť starým, ale zato štýlovým sedadlom z kina

Modranské Kino Mier chystá veľkú rekonštrukciu kinosály, a preto ponúkajú na predaj za výhodné ceny staré, ale stále funkčné sedačky.

Ilustračný obrázok k článku Skrášlite si domácnosť starým, ale zato štýlovým sedadlom z kina
Zdroj: Kino Mier Modra

Chceli by ste sa doma pri pozeraní filmov cítiť ako v kine? Teraz máte jedinečnú príležitosť, ako to dosiahnuť. Z Kina Mier v Modre si môžete odniesť staré sedačky, ktoré sa stanú štýlovým doplnkom vášho interiéru.

Rekonštrukcia kinosály

Koncom januára sa totiž v kine začne veľká rekonštrukcia kinosály. Tá bude pozostávať z úpravy elevácie (stupňovania) hľadiska, úpravy podlahy pred pódiom, výmeny sedačiek, kobercov, zábradlia, nových soklov a schodiska. Po novom bude mať kinosála kapacitu 213 miest a 5 miest vyhradených pre invalidov.

Výpredaj sedačiek

Kúsok zo starého kina si môžete domov odniesť aj vy! Výpredaj starých sedačiek, ktoré sú ale stále funkčné, sa uskutoční v dňoch 31. 1. a 1. 2. v čase od 15:00 do 19:00 hod. vo foyeri Kina Mier.

Ceny sedačiek (sedačky sú vždy po 4 ks):

  • 1 – 4 ks – 10 eur / ks
  • 5 – 8 ks – 8 eur / ks
  • 9 – 12 ks – 6 eur / ks
  • nad 12 ks – cena dohodou

Ak si chcete zarezervovať vopred väčší počet sedadiel, napíšte na mailovú adresu kontakt@kcmodra.sk.

„Výťažok z predaja sedačiek bude použitý na nákup podsedákov pre menšie deti, ktoré ich budú pri sledovaní animovaných filmov v hlbších a pohodlnejších sedadlách potrebovať,“ informuje Kino Mier.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM