Kultúra

SILVESTROVSKÉ TIPY: Ešte nemáte plán na oslavu? Prehľad miest, kde sa roztočí zábava

Silvester je nesporne najveselší deň v roku. Kde v Bratislave môžete privítať nový rok a užiť si zábavu až do rána? Tu je niekoľko tipov.

Ilustračný obrázok k článku SILVESTROVSKÉ TIPY: Ešte nemáte plán na oslavu? Prehľad miest, kde sa roztočí zábava
7
Galéria
Zdroj: TASR

Silvestrovské oslavy na námestí

Mestské oslavy sa tento rok roztočia na Hviezdoslavovom námestí. Bude hrať DJ, o 22.00 vystúpia Cigánski diabli. Novinkou tohtoročného Silvestra je nadrozmerná svetelná časomiera na Námestí Ľ. Štúra, ktorá bude odrátavať záverečné sekundy starého roka. Bratislava privíta nový rok ohňostrojom z lode na Dunaji. O polnoci ho odpália za hudobného sprievodu Straussovho známeho valčíka „Na krásnom modrom Dunaji“.

Hviezdoslavovo námestie, nábrežie Dunaja / od 20:00 hod. / Vstup voľný

Swing Silvester s Bratislava Hot Serenaders

Príďte si užiť silvestrovskú noc v uvoľnenej atmosfére 20-tych rokov do Starej tržnice. O zábavu sa postará hot jazzová jednotka Bratislava Hot Serenaders, sekundovať im budú Gramophon Brothers.

Stará tržnica / 18:00 hod. / Vstupné 10 eur

Rockový Silvester

Rozlúčte sa so starým rokom a privítajte nový rok v rockovom štýle a s kvalitnou hudbou v podaní DJa Rada Meššu.

RockOK / Šafárikovo nám. 4 / 20:00 hod. / Vstup voľný

Silvester v KC Dunaj

Veselú silvestrovskú náladu rozprúdi pražská formácia Lovesong Orchestra a o party sa postarajú DJ Julah a DJ Matthew. Prípitok bude na terase s tým najlepším výhľadom na ohňostroj v Bratislave.

KC Dunaj / od 18:00 hod. / Vstupné 25 eur

Trsnisi! vo Fuge

Trojica DJov (Trashmen, Selektah Schneizy, Gargamel) vám pomôže rozlúčiť sa so starým rokom vo veľkom štýle, pri hitoch, ktoré nikoho nenechajú chladným. Čaká vás poriadna dávka zábavy, 80´s oldiesky v kombinácii s punkovými hitmi, odpočítavanie polnoci a ohňostroj priamo pred Fugou.

Klub Fuga / Námestie SNP / 21:00 hod. / Vstupné 5 eur

Zdroj: TASR

Silvester s kapelou Billy Barman

Tohtoročný Silvester v British Rock Stars bude výnimočný. Vystúpi na ňom domáca alternatívna kapela Billy Barman. V cene vstupného je koncert, polnočná kapustnica, polnočný prípitok, welcome drink a občerstvenie.

British Rock Stars / Nám. 1. mája 14 / 20:00 hod. / Vstupné 20 eur

Na Silvestra s klasikmi

Hudba stáročí – to je Šostakovič, Offenbach, Smetana a mnoho ďalších majstrov hudobného sveta. Vypočuť si ich môžete priamo na Silvestra. Koncert bude v priamom prenose prenášaný v rámci Silvestrovského programu Starého Mesta na veľkoplošnú obrazovku na Hviezdoslavovom námestí.

Slovenská filharmónia / 16:00 hod. / Vstupné 25 eur

Zábava v La Fieste

Silvester sa bude aj tento rok niesť v rytme energického tanca. V tanečnom klube La Fiesta na vás čaká silvestrovská ALL INCLUSIVE párty s nenapodobniteľnou atmosférou. Príďte si užiť koniec roka tak, že nebudete chcieť, aby sa začal ten nový!

La Fiesta / Prievozská 18 / 21:00 hod. / Vstupné 40 eur

Silvester v Red Cat Cabaret Club

Túžite zažiť Silvester v meste inak ako doteraz? V spoločnosti Red Cat a jeho umelcov v novootvorenom štýlovom kabaretnom klube a vintage bare sa toto prianie stane skutočnosťou.

Red Cat Cabaret Club / Obchodná 17 / Vstupné 60 eur

Zdroj: YouTube.com
Silvester Bratislava
7
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM