Správy

Šialené vyčíňanie v Bratislave: Muž chcel ukradnúť hromozvod, potom napadol policajta!

Policajti však muža po chvíli za použitia donucovacích prostriedkov zastavili. Následne ešte v jeho blízkosti zaistili vrecúško s bielou kryštalickou látkou.

Ilustračný obrázok k článku Šialené vyčíňanie v Bratislave: Muž chcel ukradnúť hromozvod, potom napadol policajta!
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Bratislavský kraj

Neznámy 44-ročný muž chcel v piatok (22. 9.) na bratislavskej Macharovej ulici ukradnúť hromozvod na streche parkovacieho domu.

Pri úteku napadol policajta.

Tí následne v jeho okolí zaistili aj vrecúško s obsahom bielej kryštalickej látky a začali voči nemu trestné stíhanie. Informoval o tom bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Muž chcel pri úteku policajtom v priestoroch parkovacieho domu zaútočiť na náhodného muža s cieľom zmocniť sa jeho vozidla.

Napadnutie nožom

„Po príchode policajta k vozidlu sa policajt stal obeťou fyzického útoku agresívneho muža, ktorý ho s nožom v ruke napadol a kopol do oblasti hrudníka a brucha,“ priblížil hovorca.

Policajti však muža po chvíli za použitia donucovacích prostriedkov zastavili. Následne ešte v jeho blízkosti zaistili vrecúško s bielou kryštalickou látkou.

Vyšetrovateľ začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci trestného činu lúpeže, trestného činu útoku na verejného činiteľa a trestného činu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov ich držania a obchodovania s nimi.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM