Rôzne

Šesťhodinová PÁRTY z Bratislavy až do Košíc: Slovenskom pôjde techno vlak!

Už dnes bude z Bratislavy do Košíc vypravený špeciálny vlak. A je beznádejne vypredaný.

Ilustračný obrázok k článku Šesťhodinová PÁRTY z Bratislavy až do Košíc: Slovenskom pôjde techno vlak!
Zdroj: TASR/Maroš Černý , Unsplash.com

V roku 2019 svet obletela správa o techno vlaku s jedenástimi vozňami, ktorý brázdil koľajnice v Nemecku. To je známe veľkým množstvom fanúšikov tohto hudobného žánru.

Teraz aj na Slovensku

Takáto sedemhodinová jazda sa tam naposledy uskutočnila pred niekoľkými dňami. 20 rôznych dídžejov hralo svoju hudbu v troch párty vozňoch, ďalšie boli oddychové, fajčiarske a podobne.

Tento unikátny hudobný koncept prichádza teraz aj na Slovensko. Práve dnes, 31. októbra, bude vypravený vlak z Bratislavy do Košíc, ktorý cestujúcim ponúkne šesťhodinovú techno párty.

Za jazdou je platforma Redroom, ktorú podporila známa spoločnosť z alkoholového odvetvia. A podľa informácií na ich webovej stránke je vlak beznádejne vypredaný.

Mimoriadne vlaky

Ako je možné také niečo zrealizovať? Železničná spoločnosť Slovensko (ZSSK) má vo svojej ponuke aj mimoriadny vozeň či mimoriadny vlak.

„Konferencia či párty vo vlaku? Žiadny problém! Firmy, spoločnosti i jednotlivci (skupiny) si môžu objednať mimoriadny vlak, ktorý bude plne prispôsobený vašim požiadavkám,“ lákala v minulosti ZSSK na sociálnej sieti.

Tá dáva okrem diskotéky aj ďalšie tipy, ako špeciálne využiť takýto vlak, napríklad ako kinosálu alebo na módnu prehliadku.

Foto: ilustračné

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM