Nina Táborská Správy

S jeseňou sa magistrát pustil do opráv ciest, MHD môže na niektorých miestach výrazne meškať

Dopravný podnik Bratislava oznamuje cestujúcej verejnosti, že počas rekonštrukcie cesty od Legionárskej ulice po Trnavské mýto môžu najmä v ranných a poobedných špičkách vzniknúť výrazné meškania spojov MHD. Koncom septembra sa na tomto úseku začalo s rekonštrukciou cestnej komunikácie.

Ilustračný obrázok k článku S jeseňou sa magistrát pustil do opráv ciest, MHD môže na niektorých miestach výrazne meškať
Zdroj: TASR

Z tohto dôvodu nastanú dopravné obmedzenia pre vodičov individiuálnej dopravy, a tak Dopravný podnik predpokladá, že sa budú tvoriť kolóny a práce na komunikáciách sa tak dotknú aj verejnej dopravy.

„Zdržania MHD nastanú aj na na Krížnej smerom od Karadžičovej k Trnavskému mýtu, kde sa budú vytvárať kolóny,“ informuje DPB.

Zastávka Trnavské mýto autobusových liniek 68, 78, N53 na Krížnej bola z tohto dôvodu operatívne posunutá o približne 80 m dozadu (proti smeru jazdy).

„Vzhľadom na to, že ide o frekventovaný dopravný uzol, dovoľujeme si upozorniť cestujúcich, že MHD môže mať výrazné meškania najmä v špičkách. Dispečing Dopravného podniku Bratislava situáciu monitoruje a operatívne zasahuje v prípade potreby. Prosíme preto cestujúcu verejnosť o trpezlivosť,“ informovala hovorkyňa DPB Adriana Volfová.

Prečítajte si tiež: Vodiči pripravte si pevné nervy, na bratislavských cestách vás zdržia ďalšie dopravné obmedzenia

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM