Samospráva

Ružinov oslavuje Národný týždeň manželstva: Ponúka možnosť obnoviť si svadobný sľub

Mestská časť Ružinov sa aj v roku 2018 zapája do Národného týždňa manželstva, ktorý sa tentoraz nesie v duchu hesla "Manželstvo ako umenie lásky".

Ilustračný obrázok k článku Ružinov oslavuje Národný týždeň manželstva: Ponúka možnosť obnoviť si svadobný sľub
Zdroj: pixabay

Mestská časť Ružinov sa aj v roku 2018 zapája do Národného týždňa manželstva, ktorý sa tentoraz nesie v duchu hesla „Manželstvo ako umenie lásky“. V Ružinove budú rôzne podujatia v termíne 12. až 18.2.2018.

Súťaž o najlepšiu fotografiu zo svadobnej cesty

Ako už býva zvykom, samotnému týždňu v Ružinove predchádza súťaž o najkrajšiu fotografiu manželského páru. Tohtoročná téma je svadobná cesta. Národný týždeň manželstva 2018 sa nesie v znamení hesla „Manželstvo ako umenie lásky“. Keďže prvá veľká spoločná cesta býva práve tá svadobná, v tomto roku sa súťaží o NAJ fotografiu manželského páru z Ružinova zo svadobnej cesty.

Spoločenský večer

Večer plný zábavy, počas ktorého si manželia budú môcť vychutnať spevácke vystúpenie, tanečný workshop i občerstvenie, je pripravený na pondelok 12. februára v DK Ružinov. Od 19:00 hod. sa budú môcť manželské páry z Ružinova zabaviť počas moderovaného večera a otvoriť tak týždeň manželstva vo veľkom štýle a zadarmo. Je potrebné sa iba prihlásiť do 10. februára 2018 na adrese ntm@ruzinov.sk.

Obnova manželských sľubov

Počas národného týždňa manželstva si majú 16. februára možnosť obnoviť svoje manželské sľuby vo farskom kostole Panny Márie Pomocnice kresťanov (Miletičová ulica č. 7 o 17:15 hod.) všetky páry, ktoré sú po sv. omši pozvané na prednášku na tému manželské vzťahy. Tú si pripraví poradenské centrum pre rodiny Family Garden.

Korčuľovanie – Spolu na ľade

Pre milovníkov zimných športov a predovšetkým korčuľovania je bezplatne k dispozícii ľadová plocha na Zimnom štadióne V. Dzurillu v sobotu 17. februára od 17:15 do 18:15 hod. Deti aj dospelých čaká aj sladké prekvapenie.

Filmové premietanie

V spolupráci so spoločnosťou Cultus Ružinov a kinom Nostalgia je pre ružinovské manželské páry pripravené aj bezplatné filmové premietanie z ponuky kina Nostaligia (Nivy). Lístky získajú všetky manželské páry, ktoré sa zúčastnia spoločenského večera.

Manželské páry si budú môcť vychutnať spoločne strávený večer v rôznych prevádzkach v Ružinove, ktoré pripravujú špeciálne zľavy. Výhodná ponuka bude k dispozícii počas Národného týždňa manželstva.

Zoznam reštaurácií a všetky potrebné informácie nájdete na stránke www.ruzinov.sk.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM