Rôzne

Ružinov opäť prispeje na liečebný pobyt pre zdravotne postihnuté deti

Ružinovské deti so zdravotným postihnutím môžu ísť vďaka príspevku od mestskej časti na integračný pobyt. Destináciu si dokonca môžu zvoliť podľa vlastného výberu.

Ilustračný obrázok k článku Ružinov opäť prispeje na liečebný pobyt pre zdravotne postihnuté deti
Zdroj: TASR

Aj počas letných prázdnin môžu ísť ružinovské deti so zdravotným postihnutím, spolu aj so sprievodcom, na integračný pobyt. Mestská časť im naň prispeje sumou do 350 eur. Liečebné zariadenie môže byť podľa vlastného výberu.

Podmienkou na získanie príspevku na integračný pobyt vo výške do 350 eur je trvalý pobyt dieťaťa v mestskej časti Ružinov.

„Okrem toho je potrebné, aby rodič predložil rodný list dieťaťa či detí, potvrdenie o návšteve školy a preukaz ťažko zdravotne postihnutého so sprievodom,“ informuje Bratislava24.sk hovorkyňa mestskej časti Ružinov Marianna Šebová.

Potrebná je aj predfaktúra alebo zálohová faktúra s tým, že po ukončení pobytu rodič alebo zákonný zástupca predloží kópiu konečnej faktúry na miestnom úrade do 26. 8. 2016. O príspevok si môžu požiadať na ružinovskom miestnom úrade na referáte sociálnych služieb.

Čítajte aj: Ružinov mení stratégiu pri stavebných uzáverách

Ilustračný obrázok

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM