Kultúra Rôzne

Rozprávkoland: Na rozprávkovú sobotu vás odvezie Malokarpatský expres

Tešiť sa môžete na Mira Jaroša, Paci Pac, Tárajka a Popletajku, Baby band s pesničkami Fíha Tralalala, Šmolkov, Kiki a Riki a veľa ďalších.

Ilustračný obrázok k článku Rozprávkoland: Na rozprávkovú sobotu vás odvezie Malokarpatský expres
Zdroj: TASR

Veľa zábavy, obľúbených detských show, postavičiek, atrakcií, rôzne divadielka, súťaže a aktivity s animátormi a veľa ďalšieho na vás čaká v sobotu 14. júla na hrade Červený kameň. Ten sa počas soboty premení na najväčší rodinný festival Rozprávkoland.

Rozprávkoland

Najväčší rodinný festival Rozprávkoland je určený pre celé rodiny a príjemný deň plný zábavy si užijú najmä deti, pre ktoré si organizátori pripravili bohatý program už od desiatej rána. Vychutnať si môžu divadielka, nafukovacie hrady, maskoti, tancovanie, šantenie, rôzne súťaže a koncerty tých najobľúbenejších detských spevákov. Tešiť sa môžete na Mira Jaroša, Paci Pac, Tárajka a Popletajku, Baby band s pesničkami Fíha Tralalala, Šmolkov, Kiki a Riki a veľa ďalších.

Na hrad Červený kameň sa môžete odviezť aj Malokarpatským expresom. Ten štartuje z bratislavskej AS Mlynské Nivy o 10:35 hod. a 13:35 hod. V týchto spojoch Bratislavský samosprávny kraj pripravil pre cestujúcich 40 lístkov na podujatie Rozprávkoland.

Celodenný lístok na Malokarpatský expres stojí pre dospelých 4 eurá, zľavnený pre deti do 18 rokov stojí 2,50 eura. Malokarpatským expresom môžete z Červeného kameňa odísť 15:20 hod. a 17:00 hod.

Viac informácií o podujatí nájdete TU. Bratislava24.sk informovala Lucia Forman, hovorkyňa BSK.

Zdroj: Facebook
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM