Šport Správy

Rozlúčkový zápas Daniely Hantuchovej sľubuje skvelú šou plnú nefalšovanej zábavy

Na exhibícii s podtitulom „Rozlúčka Daniely Hantuchovej s kariérou” sa okrem rodáčky z Popradu predstavia aj Dominik Hrbatý a zahraničné tenisové hviezdy.

Ilustračný obrázok k článku Rozlúčkový zápas Daniely Hantuchovej sľubuje skvelú šou plnú nefalšovanej zábavy
5
Galéria
Zdroj: TASR

Jedna z najúspešnejších slovenských tenistiek histórie oznámila ukončenie profesionálnej kariéry začiatkom júla. „Chcem vám všetkým s úctou oznámiť, že nastal čas na odchod z profesionálneho tenisu. Neznamená to však, že tenisu dám definitívne zbohom. Život ma naučil, že nie je možné rozlúčiť sa s ľuďmi a vecami, ktoré milujete celým srdcom,“ vyznala sa prostredníctvom sociálnej siete Daniela Hantuchová.

Veľkolepá rozlúčka

Ubehli štyri mesiace a už je všetko pripravené na jej posledný zápas. Daniela sa s fanúšikmi rozlúči v bratislavskom NTC v rámci exhibície Tennis Champions, ktorá píše už svoj 10. ročník.

Okrem Hantuchovej sa na „rozlúčke“ predstaví aj jej niekdajšia súperka a trojnásobná šampiónka US Open Belgičanka Kim Clijstersová, Nemec Tommy Haas a dlhoročný líder slovenského daviscupového tímu Dominik Hrbatý.

Exhibícia, ako v predchádzajúcich ročníkoch aj tento rok, sľubuje divákom nevídanú šou plnú zábavy a humorných momentov. Súčasťou programu bude aj autogramiáda.

Úspešná kariéra

Bývalá svetová päťka Daniela Hantuchová získala na okruhu WTA sedem titulov vo dvojhre a deväť vo štvorhre. Vo svojej zbierke má kompletnú grandslamovú zbierku trofejí v mixe. V roku 2002 výrazne prispela k historickému triumfu Slovenska v Pohári federácie a v roku 2005 vyhrala po boku Dominika Hrbatého Hopmanov pohár miešaných družstiev v austrálskom Perthe.

Rozlúčkový zápas Daniely Hantuchovej s aktívnou kariérou sa uskutoční 15. novembra o 18:00 hod. v AEGON aréne. Vstupenky si môžete zakúpiť cez portál predpredaj.sk.

Zdroj: YouTube.com
Daniela Hantuchová
5
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM