Rôzne

Rekonštrukcia futbalového štadióna v Malackách je v polčase

V Malackách prebieha veľká rekonštrukcia futbalového štadióna. Prvá etapa rekonštrukcie je dokončená, druhá je plánovaná v budúcom roku.

Ilustračný obrázok k článku Rekonštrukcia futbalového štadióna v Malackách je v polčase
4
Galéria
Zdroj: malacky.sk

Štadión v Zámockom parku má za sebou prvú etapu rekonštrukcie. Tá bola nevyhnutná, pretože štadión bol dlhé roky v nevyhovujúcom pôvodnom stave.

Moderný štadión

„Zmien je viac ako dosť: nové striedačky so zastrešením (zapustené v teréne pri hracej ploche), predpolie tribúny dostalo betónovú dlažbu, aby sa dobre vstupovalo na hraciu plochu, ostatné plochy okolo vstupu sa zatrávnili, dokončuje sa vstupné schodisko,“ Bratislava24.sk informovala Ingrid Sochorová z Mestského úradu Malacky.

Kompletne zrekonštruované sú dve šatne so sprchami a zázemím, všade sú LED svietidlá, nové omietky, nové rozvody (voda, elektrina), nové plastové okná a zariadenie (lavičky, skrinky, koberce zo špeciálneho, tzv. čistiaceho materiálu).

„Druhá etapa rekonštrukcie futbalového štadióna je plánovaná v budúcom roku, všetko závisí od peňazí. Mesto tiež podalo na Bratislavský samosprávny kraj žiadosť o dotáciu na rekonštrukciu strechy a prístavbu k štadiónu,“ dodala Sochorová.

Rekonštrukcia futbalového štadióna v Malackách
4
Galéria
Zdroj: malacky.sk
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM