Tomáš Stupavský Rôzne

RegioJet pridáva od stredy na trase Bratislava – Nitra ďalšie spoje. Pozrite sa, ako často budú žlté autobusy v rannej špičke jazdiť

Súkromný dopravca RegioJet opäť rozširuje počet spojov na trase Bratislava – Nitra – Banská Bytrica. Z Nitry do hlavného mesta budú žlté autobusy premávať v rannej špičke v 15 minútovom intervale. Rovnako sa počet spojov zvýši aj v opačnom smere.

Ilustračný obrázok k článku RegioJet pridáva od stredy na trase Bratislava – Nitra ďalšie spoje. Pozrite sa, ako často budú žlté autobusy v rannej špičke jazdiť
Zdroj: TASR

Spoločnosť RegioJet ponúka svojím zákazníkom ďalšiu novinku. „Od stredy 15.07.2015 bude medzi Nitrou a Bratislavou jazdiť 38 spojov denne. To znamená, že v rannej špičke budú autobusy premávať v 15 minútovom intervale,“ uviedol hovorca spoločnosti RegioJet Aleš Ondrůj.

Čiže už tento týždeň RegioJet pridá na spomínanú trasu 4 nové páry spojov. Cena za lístok ostane nezmenená. Aj naďalej si ho budú môcť cestujúci kúpiť u vodiča za 2 eurá. Rovnakú sumu zaplatíte aj pri kúpe cez internet. Zlacnené cestovanie bude platiť do 31.08.2015. Pre­pravca však nevylučuje ani predĺženie trvania tejto akcie.

Z Bratislavy do Viedne na prelome leta a jesene

„Pre posilnenie spojov na Slovensku nakúpila spoločnosť ďalších 6 nových luxusných autobusov značky Volvo Irizar. Tie bude zároveň využívať aj na pripravovanej linke Bratislava – Letisko Schwechat – Viedeň,” doplnil Ondrůj.

RegioJet už v polke júna informoval o zámere zriadiť nové autobusové spojenie medzi dvoma hlavnými mestami. To by malo každú hodinu spájať Bratislavu a Viedeň. Dopravca by chcel spustiť spomínanú linku na prelome leta a jesene 2015.

Prečítajte si tiež: RegioJet prichádza s veľkou novinkou! Plánuje spustiť autobusovu linku na trase Bratislava – Viedeň

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM