Rôzne

RegioJet počas letnej sezóny odvezie Bratislavčanov až k pobrežiu Jadranského mora

Cestovný poriadok nastavil RegioJet tak, aby čo najviac zodpovedal potrebám slovenských dovolenkárov.

Ilustračný obrázok k článku RegioJet počas letnej sezóny odvezie Bratislavčanov až k pobrežiu Jadranského mora
9
Galéria
Zdroj: RegioJet

RegioJet bude počas letnej sezóny prevádzkovať autobusovú linku, ktorá odvezie Bratislavčanov až k pobrežiu Jadranského mora – do chorvátskeho mesta Split a ďalších obľúbených letovísk, ako napr. Zadaru, Sukošanu, Biogradu, Pakoštane, Vodíc, Šibeniku, Primoštenu či Trogiru. Bratislava24.sk o tom informoval Aleš Ondrůj, hovorca spoločnosti RegioJet.

Autobusom k moru

Žlté autobusy začnú premávať v piatok 31. mája 2019 a jazdiť budú počas celého leta až do 5. septembra 2019. Spočiatku ide o jeden spoj týždenne, tesne pred začiatkom letných prázdnin však plánuje RegioJet počet spojov / autobusov zdvojnásobiť. Cestovné lístky sú už v predaji online alebo všetkých predajných miestach RegioJet a STUDENT AGENCY.

RegioJet aj tento rok dáva do predaja akčné víkendové last minute spiatočné lístky na sobotňajšie vykúpanie v Jadrane. Ak v konkrétnom spoji ostávajú týždeň pred termínom odchodu voľné miesta, ponúka RegioJet možnosť nákupu akčného víkendového spiatočného lístka za 39,90 eur. Cestujúci dorazí v sobotu ráno do Chorvátska, celý deň môžu stráviť na pláži a večer v sobotu potom odídu späť.

Cestovný poriadok

Cestovný poriadok nastavil RegioJet tak, aby čo najviac zodpovedal potrebám slovenských dovolenkárov a cestovným kanceláriám, organizujúcim pobyty slovenských klientov na chorvátskom pobreží.

Autobusy budú premávať z Bratislavy do Splitu každý piatok a utorok. Z autobusovej stanice Bratislava-Mlynské Nivy budú vychádzať večer o 21:00 hod., cez noc sa budú môcť cestujúci pohodlne vyspať v kožených sedadlách a do Chorvátska prídu nasledujúce ráno, pričom jazdu ukončia v Splite o 9:30 hod.

Späť zo Splitu budú premávať autobusy v sobotu a v stredu večer o 20:30 hod., postupne priberú cestujúcich z ďalších letovísk a do Bratislavy sa vrátia druhé ráno o 9:00 hod.

Cestovný poriadok tak zodpovedá termínom, kedy sa v Chorvátsku menia dovolenkové turnusy a vďaka odchodom z Chorvátska až vo večerných hodinách dáva RegioJet dovolenkujúcim priestor stráviť ešte celý odjazdový deň kúpaním sa v mori a ďalším dovolenkovým aktivitám.

Dva autobusy za sebou

Chorvátsko je obľúbenou letnou destináciou mnohých Slovákov, preto RegioJet už teraz pripravuje kapacitu posilových autobusov, nakoľko v prípade veľkého záujmu cestujúcich bude nasadzovať na jeden spoj miesto jedného autobusu až dva súčasne. Takýto zdvojený spoj by ponúkol prepravnú kapacitu až 126 cestujúcich..

Cestovné lístky z Bratislavy do Zadaru, Sukošanu, Biogradu, Pakoštane, Vodíc a Šibeniku stoja 49 eur, z Bratislavy do Primoštenu, Trogiru a Splitu 51 eur. Cena spiatočných lístkov je dvojnásobok ceny jednosmerného lístka.

Na všetky spoje nasadí RegioJet svoje moderné autobusy Irizar v štýle Fun&Relax s dotykovými obrazovkami s možnosťou sledovania filmov, hrania hier, či surfovania po internete. V autobusoch bude k dispozícií aj stevardka, ktorá bude cestujúcim zadarmo ponúkať horúce nápoje ako kávu, čaj, čokoládu či cappuccino.

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM