Tomáš Stupavský Kultúra

Program na tento pracovný týždeň: Spríjemnite si letné dni dobrou kultúrnou akciou

Nový týždeň je opäť tu a ani tento raz by sa Bratislavčania v hlavnom meste nudiť nemali. Opäť vás totižto čaká rôznorodý program, ktorý vám spríjemní letné dni. Po práci si tak môžete chvíľku voľna vyplniť napríklad aj takýmito aktivitami.

Ilustračný obrázok k článku Program na tento pracovný týždeň: Spríjemnite si letné dni dobrou kultúrnou akciou
Zdroj: TASR

Filmový Múdry Pondelok

Múdry pondelok je vedomostný kvíz, ktorý uvádza Ludwig Bagin. K filmom sa tento pondelok pridali aj otázky zo sveta televíznej tvorby a možno príde aj special guest. Súťaží sa v tímoch a ako výhru môžete utŕžiť fľašu ginu, lístky na koncerty a parties alebo ďalšie ceny, ktoré do súťaže venovali Piano, Gorila.sk, Kníhkupectvo KK Bagala a Nu Spirit Club.

Pondelok / Nu Spirit Club / 19:00 / Vstup: 2 eurá

Salónni cyklisti a Prešporskí junáci na kúpalisku Vydrica

Už šieste pokračovanie Spots – podujatia, ktoré spája netradičné miesta a umenie, bude zasvätené tvorbe zaujímavých bicyklov typu fixie, retro a cruiser. Cyklosalón sa bude konať 1. septembra 2015 od 16:00 na zabudnutom lesnom kúpalisku Vydrica v Bratislave.

Utorok / Kúpalisko Vydrica, Železná studnička / 16:00

Večer zakázaných reklám

Erotika, násilie, bizar – to všetko vás čaká, ak sa nebojíte vstúpiť do sveta úplne iných reklám, aké vysielajú naše televízie. Šéfredaktor portálu Kinema.sk Peter Konečný večer predstaví fascinujúci reklamný svet, do ktorého patria aj provokatéri a kontroverzní tvorcovia, ktorí sa neboja prekračovať hranice televíznych pravidiel.

Streda / KC Dunaj / 20:00 / Vstup: 3 eurá

Rozbaľ to, Bratislava!

Štvrtý ročník festivalu Rozbaľ to, Bratislava! je za dverami. Už začiatkom septembra bude centrum Bratislavy patriť mladým talentom z celého Slovenska.

Rozbaľ to, Bratislava! je multižánrový festival od mladých pre mladých organizovaný občianskym združením ID Space Team.

O šancu predviesť svoju tvorbu pred tisíckami návštevníkov prejavili záujem desiatky kapiel, fotografov, filmárov, tanečníkov či maliarov. Či boli vybraný tí najlepší, sa budete môcť na vlastné oči presvedčiť 3. a 4. septembra v historických priestoroch Starej tržnice.

Štvrtok, piatok / Stará tržnica / Vstupné je dobrovoľné

Deň želaní 2015

Aj v roku 2015 si budete môcť pustiť do neba svoje želanie, a to na ekologickej balónovej holubici. Kúpou holubice v hodnote 5 € podporíte plniť sny ťažko chorých detí v roku 2016. Keď sa vznesie do neba tisíc holubíc, je to zážitok, ktorý si nesmiete nechať ujsť!

Štvrtok / Eurovea Galleria / 17:00

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM