Krimi

Prípad streľby partie mladíkov v Bratislave polícia stále neuzavrela

Polícia stále neukončila vyšetrovanie prípadu z minulého roka, keď partia mladíkov mala z vozidla Toyota Hilux strieľať po ľuďoch na viacerých miestach v Bratislave. Strážcovia zákona neskôr zistili, že išlo o airsoftovú zbraň.

Ilustračný obrázok k článku Prípad streľby partie mladíkov v Bratislave polícia stále neuzavrela
Zdroj: TASR

Policajti vtedy informovali, že osádka vozidla sa s autom pohybovala na bratislavskej zastávke MHD Zochova, na Staromestskej ulici, ako aj na zastávke Lamač, kde jeden člen strieľal, druhý držal terč a tretí si všetko natáčala na mobil.

"Vo vyšetrovaní pokračujeme,“ uviedla bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová. Podľa medializovaných informácií mal byť medzi obvinenými aj Juraj K., syn starostu bratislavskej mestskej časti Záhorská Bystrica. Od prípadu uplynul už takmer rok, udalosť sa stala v apríli 2015.

Poverený príslušník PZ vzniesol obvinenie voči štyrom Bratislavčanom, ktorí tvorili osádku vozidla, z prečinu výtržníctva spáchaného formou spolupáchateľstva. Podľa strážcov zákona išlo o vtedy 19-ročného Demiana B., 19-ročného Ľudovíta K., 21-ročného Matúša Č. a 22-ročného Juraja K.

Obvinení sú stíhaní na slobode. Za uvedený čin hrozí v súlade s Trestným zákonom trest odňatia slobody až na tri roky.

Prečítajte si tiež: Žena vypadla z jedenásteho poschodia priamo na zaparkované auto, okolnosti jej smrti vyšetruje polícia

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM