Rôzne

Prijali by ste novú autobusovú linku v lokalite Machnáč?

Myslíte si, že lokalite Machnáč v Starom Meste by sa zišla nová autobusová linka? Ak áno, podpíšte sa pod aktuálnu petíciu.

Ilustračný obrázok k článku Prijali by ste novú autobusovú linku v lokalite Machnáč?
5
Galéria
Zdroj: Google Maps

V Bratislave by mohla pribudnúť nová autobusová linka. Také je aspoň želanie niektorých poslancov bratislavskej mestskej časti Staré Mesto, ktorí by chceli zaviesť linku MHD v lokalite Machnáč. V súvislosti s novou linkou už aj spísali petíciu.

„Vyzývame primátora Iva Nesrovnala, poslancov mestského zastupiteľstva a Dopravný podnik Bratislava, a. s., aby zriadili novú minibusovú linku v lokalite Machnáč,“ uviedli organizátori petície na čele s poslancom Viktorom Muránskym.

Kadiaľ by mala viesť

Linka by podľa nich mala spojiť obchodné centrum Kaufland-Patrónka s lokalitami na Búdkovej a Drotárskej ceste, Mudroňovej, Jančovej, Tichej ulice a Červený kríž s Mlynskou dolinou.

„Sme presvedčení, že nová minibusová linka bude slúžiť verejnosti, hlavne obyvateľom Starého Mesta ako aj ďalším obyvateľom Bratislavy,“ tvrdia petičiari.

Ak súhlasíte s ich názorom a tiež si myslíte, že nová linka by tomuto územiu pomohla, môžete sa pod petíciu podpísať TU.

38 nových autobusov DPB
5
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM