Maros Palesch Krimi

Prichytený pri čine

BRATISLAVA - VRAKUŇA, 21.06.2011. Policajti obvinili 26-ročného muža z okresu Dunajská Streda z úmyselného prečinu krádeže.

Včera predpoludním spozorovala policajná hliadka muža na Železničnej ulici práve v čase, keď cez oplotenie rodinného prehodil igelitové vrece s neznámym obsahom a snažil sa preliezť na ulicu. Keď on spozoroval prichádzajúcu policajnú hliadku začal unikať. Na opakované výzvy policajtov, aby zastal, nereagoval. Obvinený muž dokonca ignoroval aj výzvu, že bude použitá služobná zbraň a unikal aj potom, čo jeden z policajtov vystrelil varovný výstrel do vzduchu. Na Domašskej ulici policajti nakoniec muža zadržali. Tento pri výkone služobného zákroku kládol aktívny odpor. Následne bol eskortovaný na policajné oddelenie, kde s ním boli vykonané potrebné procesné úkony.

V igelitovom vreci, s ktorým sa snažil z pozemku vykradnúť cez oplotenie sa nachádzalo nerezové kŕmidlo a rôzne predmety z kovov v hodnote približne 40,–€. V prípade preukázania viny hrozí obvinenému trest odňatia slobody vo výške 6 mesiacov až 3 roky.

Zdroj: KR PZ Bratislava, Petra Hrášková

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM