Nina Táborská Hokej

Priateľský hokejový zápas univerzitných mužstiev z Bratislavy skončil debaklom 0:7

Na Zimnom štadióne V. Dzurillu v Ružinove sa v pondelok podvečer odohral priateľský hokejový zápas medzi bratislavskými vysokoškolskými tímami Paneuropa Kings a STU Engineers, ktorý skončil výsledkom 0:7.

Ilustračný obrázok k článku Priateľský hokejový zápas univerzitných mužstiev z Bratislavy skončil debaklom 0:7
Zdroj: Dnes24.sk

Oba tímy sú účastníkmi Európskej Univerzitnej Hokejovej Ligy (EUHL). Na základe výsledkov predchádzajúcej sezóny, v ktorej sa Kings umiestnili na druhom mieste, sa očakávalo práve ich víťazstvo avšak tím STU pôsobil zohratejším dojmom, ktorý sa odzrkadlil aj na výsledku.

Paneuropa Kings – STU 0:7 Góly a asistencie: 3. Pernický (Kanda, Vystavil), 8. Mičúch (Goga, Mader), 10.Vystavil (Černák, Galko), 11. Minárik, 28. Kanda, 34. Šatka (Hubek, Vystavil), 58. Galko (Šatka)

Tréner Paneuropa Kings: „Sme radi, že sme mohli po dlhej dobe odohrať prvý prípravný zápas, od ktorého sme čo sa týka výsledku veľké očakávania nemali. Aj keď trénujeme už tretí týždeň, skoro všetky útoky hrali dnes hráči prvýkrát pokope. Nebolo to zlé, videli sme nedostatky v kondícii, čo sa ale dá dotiahnuť a taktiež v koncovke, čo je ale výsledkom krátkeho tréningového procesu. Každopádne, ďakujeme súperovi za prípravný zápas, bol to pre nás super tréning.“

Priateľský hokejový zápas študentov vysokých škôl
13
Galéria
Foto: Nina Táborská / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM