Krimi

Pri Malackách došlo k vážnej nehode. Hasiči museli uzavrieť cestu do Plaveckého Štvrtku

Hasiči dnes okolo 15.00 h zasahovali pri nehode troch áut na ceste 1. triedy medzi Malackami a Zohorom. Nehoda si vyžiadala uzavretie cesty v oboch smeroch.

Ilustračný obrázok k článku Pri Malackách došlo k vážnej nehode. Hasiči museli uzavrieť cestu do Plaveckého Štvrtku
Zdroj: TASR

Informovalo o tom Operačné stredisko Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Bratislave.

„Hasiči poskytli predlekársku prvú pomoc zraneným osobám a vykonali protipožiarne opatrenia na havarovaných vozidlách,“ informovalo operačné stredisko. Spolu na mieste zasahovali traja hasiči s jedným kusom techniky.

Podľa doterajšieho vyšetrovania vodič vozidla Opel Corsa, ktorý šiel v smere z Malaciek do Zohora, narazil z dosiaľ nezistených príčin do protiidúceho vozidla Mazda 626. To skončilo v zvodidlách. Vodič vozidla Opel Corsa sa následne čelne zrazil s vozidlom VW Passat.

„Vodič vozidla Opel (26-ročný) bol s ťažkými zraneniami prevezený do nemocnice do Malaciek. Spolujazdkyňa a dve deti, ktoré boli vo vozidle VW Passat, boli prevezení na ošetrenie na bratislavské Kramáre. Vodič vo vozidle VW a štyri osoby idúce vo vozidle Mazda 626 zranenia neutrpeli,“ informovala bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Škodu na vozidlách odhadujú na 2500 eur. Alkohol u vodičov Mazdy a VW vylúčili a u vodiča vozidla Opel bol nariadený odber krvi. „Ďalšie okolnosti sú predmetom šetrenia,“ dodala Kurucová.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM