Maros Palesch Iné športy

Pretekárske skútre štartujeme 1. mája!

BRATISLAVA - DUNAJSKÁ STREDA. Slovenská Asociácia Skútrov po šiestich rokoch organizácie pohárových pretekov cestných skútrov odštartuje pretekársku sezónu 2011, ako nový člen Slovenskej Motocyklovej Federácie, v nedeľu 1. mája 2011 na okruhu v Dunaj

MMSR SCOOTER 2011 – preteky cestných skútrov – jednotlivcov rozbieha SAS pod záštitou najvyššej slovenskej motocyklovej autority SMF v overených pretekárskych triedach 50 Street, 50 Sport, 70 Racing a Open, no s jednou novinkou a to s disciplínou KEEWAY CUP 2011.

Disciplína Keeway je kubatúra, určená širokej motoristickej verejnosti, kde si bude môcť ktokoľvek jednorazovo alebo viacnásobne zasúťažiť, bez toho aby musel investovať množstvo peňazí do skútra, ostatných súčastí výbavy a logistiky. Jednoducho si skúter pred pretekmi prenajme a o všetko sa postará team ľudí okolo Petra Pagyho Janegu, autora a realizátora myšlienky tohto projektu a zároveň dlhoročného činovníka SAS.

Zvláštne ustanovenia a časový harmonogram nájdete na www.scooter-racing.eu

Mimochodom, cestní skútristi už majú za sebou aj tohtoročnú exhibičnú premiéru na výstave Motocykel 2011 na bratislavskom výstavisku v Petržalke. Výkonný výbor SAS, ako nový člen Slovenskej Motocyklovej Federácie(SMF), využil naplno ponuku vedenia SMF prezentovať svoje športové aktivity na tejto dôležitej motocyklovej akcii, ktorá defacto štartuje motorkársku sezónu.

**Milovníci dvoch kolies a najmä skútrov, stretneme sa v nedeľu 1. mája 2011 na motokárovej dráhe KARTING teamu 2001 v Dunajskej Strede. **

VIDEO: Obrazový zostrih skútristov z MOTOSALÓNU 2011

Autor + foto: Maroš Palesch Video: Milan Sedláček

Pretekárske skútre štartujeme 1. mája!
1
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM