Správy

Predsedníctvo obmedzí v najbližších dňoch dopravu v Bratislave

V súvislosti s podujatiami, ktoré budú sprevádzať predsedníctvo Slovenskej republiky v Rade Európskej únie v Bratislave, bude obmedzená doprava v hlavnom meste.

Ilustračný obrázok k článku Predsedníctvo obmedzí v najbližších dňoch dopravu v Bratislave
Zdroj: TASR

S dopravnými obmedzeniami je potrebné počítať v dňoch 22. a 23. augusta. Bratislava24.sk o tom informoval krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

„V uvedených dňoch môže dôjsť k čiastočným dopravným obmedzeniam pri presune delegácií z letiska M. R. Štefánika a hraničného prechodu Jarovce – Kitsse k miestam ubytovania delegácií (hotel River Park, Austria Trend), resp. pri presune z centra mesta na letisko a hraničný prechod,“ informuje Szeiff.

Ďalšie obmedzenia

Obmedzenia hrozia aj pri presunoch na Devín a ministerstvo zahraničných vecí. „Usmerňovanie a reguláciu dopravy budú zabezpečovať hliadky dopravnej polície podľa vzniknutej dopravno-bezpečnostnej situácie,“ uviedol Szeiff.

V utorok 23. augusta v čase od 6. do 18. hodiny bude zakázaný vjazd na Mostovú ulicu z Vajanského a Rázusovho nábrežia. „Vjazd k hotelu Carlton bude pre hostí umožnený z Jesenského a Gorkého ulice, ktorý bude zároveň riadený a kontrolovaný príslušníkmi Policajného zboru,“ doplnil hovorca.

Čítajte aj: Uzávierka časti Židovskej ulice. Od pondelka tu budú vymieňať plynové potrubie

Ilustračný obrázok

Ako predsedníctvo zmenilo Bratislavu
14
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM