Rôzne

Pre rekonštrukčné práce uzavrú premávku cez Prístavný most

Najbližšie dni budete na cestách potrebovať silné nervy. Bratislavu a okolie čaká viacero dopravných obmedzení.

Ilustračný obrázok k článku Pre rekonštrukčné práce uzavrú premávku cez Prístavný most
3
Galéria
Zdroj: TASR

Vodiči sa nasledujúce dni musia pripraviť na dopravné obmedzenia v Bratislavskom kraji. Upozorňuje na to polícia.

Obchádzková trasa

V čase od 23:00 hod. dňa 19. augusta do 04:00 hod. dňa 20. augusta sa pre rekonštrukčné práce uzavrie premávka cez Prístavný most. „Žiadame vodičov, aby sa riadili pokynmi policajtov alebo na prejazd využili iné trasy,“ povedal bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Obchádzková trasa bude pre autá vedená nasledovne: „Doprava v smere do Bratislavy na Brno, Viedeň bude pred uvedeným mostom vyvedená v križovatke Prievoz, následne vedená po vetve diaľničnej križovatky, vetvu cesty I/61 (Rondel), Prístavnú ul., most Apollo, Einsteinovu ul. a opätovne vrátená na diaľnicu D1,“ vysvetlil Szeiff.

V smere z Bratislavy na Žilinu bude doprava za križovatkou Pečňa vyvedená na Einsteinovu ul., most Apollo, Prístavnú ul., vetvu cesty I/61 (Rondel), vetvu diaľničnej križovatky a opätovne vrátená na D1.

Dopravné obmedzenia sa budú týkať tohto úseku aj v čase od 23:00 hod. dňa 26. augusta do 04:00 hod. dňa 27. augusta. „Doprava v smere do Bratislavy na Brno, Viedeň bude pred uvedeným mostom vyvedená v križovatke Prievoz, následne vedená po vetve diaľničnej križovatky, vetvu cesty I/61 (Rondel) a za mostom opätovne vrátená na diaľnicu D1,“ uviedol Szeiff.

Doprava v smere z Bratislavy na Žilinu bude pred uvedeným mostom vyvedená v križovatke Prievoz, následne vedená po vetve I/61 (Rondel), vetvu diaľničnej križovatky a za mostom opätovne vrátená na diaľnicu D1.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM