Aktualizované Krimi

PRAVRÁTENÝ nákladiak na D1: Po diaľnici sa v smere z Trnavy do Bratislavy NEDOSTANETE

Polícia upozorňuje, že v opačnom smere jazdy sú na diaľnici D1 pred odpočívadlom Čataj posunuté stredové zvodidlá a blokovaný je ľavý pruh.

Ilustračný obrázok k článku PRAVRÁTENÝ nákladiak na D1: Po diaľnici sa v smere z Trnavy do Bratislavy NEDOSTANETE
Zdroj: Facebook.com/Polícia SR - Bratislavský kraj

AKTUALIZÁCIA o 15.30 hod.: Úsek diaľnice D1 v smere z Trnavy do Bratislavy bude uzavretý približne do 18.00 hod. večer. Diaľnica D1 v smere z Trnavy do Bratislavy je už z časti prejazdná. Informovala o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Silvia Šimková.

„Aktuálne je prejazdný ľavý jazdný pruh. Alkohol vykonanou dychovou skúškou u vodiča zistený nebol, k zraneniu osôb nedošlo,“ priblížila hovorkyňa. Polícia zároveň vyzýva vodičov, aby sa riadili pokynmi polície.

Diaľnica D1 v smere z Trnavy do Bratislavy bola dopoludnia úplne neprejazdná. Polícia na mieste dokumentuje dopravnú nehodu, prevrátilo sa nákladné auto.

Úsek je neprejazdný

Z dôvodu dokumentovania dopravenej nehody na úseku diaľnice D1 km 32,0 v smere z Trnavy do Bratislavy je tento úsek neprejazdný vo všetkých jazdných pruhoch. V uvedenom úseku došlo k prevráteniu nákladného motorového vozidla prevážajúceho železo,“ ozrejmila hovorkyňa.

Polícia žiada vodičov, aby sa úseku vyhli, použili alternatívnu trasu a riadili sa pokynmi polície.

Zelená vlna RTVS odporúča vodičom zísť z diaľnice najneskôr na križovatke Voderady a pokračovať po starej ceste. „Naspäť sa môžete napojiť na križovatke Senec – východ,“ priblížila.

Upozorňuje tiež, že v opačnom smere jazdy sú na diaľnici D1 pred odpočívadlom Čataj posunuté stredové zvodidlá a blokovaný je ľavý pruh.

Správu budeme aktualizovať.

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM