Martin Zvolensky Futbal

Pozvánka na športový víkend

Už dnes pokračuje hádzanárska liga žien aj mužov na domácich palubovkách. Hokejový Slovan zavíta medzi žilinských vlkov a predstaví sa aj doma v západoslovenskom derby s Nitrou. Petržalčania si zmerajú sily s futbalistami z Rimavskej Soboty a na Pasi

Popoludňajším zápasom odštartujú hádzanárky ŠKP Bratislava ďalšie kolo česko-slovenskej ligy (WHIL) a privítajú družstvo z Partizánskeho. Obe družstvá prešli prvým kolom víťazne a nastrieľali 30 a 31 gólov, tak sa máme na čo tešiť. Šancu na reparát majú muži ŠKP, ktorí po prehratom zápase v prvom kole, hrajú doma so štartom Nové Zámky dnes o 20:00 h.
V 2.kole hokejovej extraligy cestuje Slovan do Žiliny, kde si zuby brúsia žilinskí vlci, ale slovanisti dobre naladení po výhre s majstrom z Košíc, nedajú svoju kožu lacno. Už v nedeľu môžeme bratislavským hokejistom tlieskať pri strieľaní gólov v Ružinove, kde pokračuje extraliga 3.kolom s Nitranmi. Slovanisti určite uvítajú plný dom a podporu fanúšikov. V prvom zápase, pre futbalový zápas slovenskej repre, prišlo len 2650 divákov.
Nedeľa bude patriť aj futbalu. Ako predkrm pred nedeľným obedom sa stretnú FC Petržalka 1898 s MŠK Rimavská Sobota, na štadióne Rapidu a čerešničkou na torte bude večerný zápas. Bílí Andelé zavítajú na Pasienky a v Slovanistickej kuchyni šéfkuchár Jankech mieša zostavu a ingrediencie. Zápasu predchádzajú prísne bezpečnostné opatrenia, obmedzená bude aj doprava v okolí štadióna a tiež zákaz predaja alkoholu v III. Bratislavskom okrese.
Pozývame Vás k športovým lahôdkam a verím, že sa budú bratislavské družstvá tešiť z víťazstiev a my spolu s nimi.

Piatok:
16:00 Hádzaná – ženy, 2.kolo WHIL
ŠKP Bratislava – HK Danlog Partizánske

17:00 Ľadový hokej – 2. kolo Slovnaft extraligy
MsHK DOXXbet Žilina – Slovan Bratislava

20:00 Hádzaná – muži, 2. kolo extraligy mužov
ŠKP Bratislava – TJ štart Nové Zámky

Nedeľa:
10:30 Futbal – dohrávka 8. kola I. ligy
FC Petržalka 1898 – MŠK Rimavská Sobota

17:30 Hokej – 3. kolo Slovnaft extraligy
Slovan Bratislava – HK K CERO Nitra

20:00 Futbal – dohrávka Corgoň ligy
Slovan Bratislava – Spartak Trnava

zdroj:TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM