Maros Palesch Kultúra

Pozvánka na kávu u Zichyho

BRATISLAVA - STARÉ MESTO, 03.08.2011. Kramár, Krausová, Janžurová a Urbánková v Starom Meste. Mestská časť Bratislava-Staré Mesto pozýva všetkých Staromešťanov, ako aj návštevníkov mestskej časti, na sprievodné kultúrno-diskusné podujatie Leto hereck

Káva u Zichyho je nový kultúrny produkt na pôde Starého Mesta, ktorý chce využiť prítomnosť zaujímavých osobností českého aj slovenského divadla v Bratislave. V deň, kedy majú večer riadne divadelné predstavenie, sa s nimi bude možné neformálne stretnúť na nádvorí Zichyho paláca a porozprávať sa, položiť im otázku. Aj preto je čas akcie nezvyklý.

**Miesto : Nádvorie Zichyho paláca, Ventúrska 9, vždy o 16.00 hod.

7. 8. Káva u Zichyho s Marošom Kramárom

9. 8. Káva u Zichyho s Janou Krausovou

14. 8. Káva u Zichyho s Ivou Janžurovou

9. 9. Káva u Zichyho s Naďou Urbánkovou**

Hostia, ktorými sú hviezdy českej a slovenskej umeleckej scény, na začiatku dostanú priestor na vlastné vystúpenie a zoznámenie sa s návštevníkmi, potom bude nasledovať diskusia a prípadná autogramiáda.

Akcia potrvá približne hodinu, moderátorom bude herec Štefan Bučko. Akciu organizuje pražské Studio DVA v spolupráci s MČ Bratislava-Staré Mesto. Vstupenky je možné zakúpiť si cez ticketportal, alebo 1 hodinu pred akciou priamo na mieste, vstupné 3 eurá, na Ivu Janžurovú 5 eur.

Studio DVA je nezávislá divadelná a umelecká spoločnosť, zaoberá sa najmä produkciou vlastných divadelných projektov a ich uvádzaním po celej Českej republike i na Slovensku.

Zdroj: MČ Bratislava – Staré Mesto, Tomáš HALÁN

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM