Nina Táborská Rôzne

Pozrite sa, čo sa deje v bratislavskej Inchebe: Štyri výstavy na jednom mieste

MODDOM, výstava výtvarného umenia ART, Slovmedica a Non-handicap. V Inchebe aktuálne nájdete najmodernejšie domáce vybavenie, umelecké diela a odhalíte svet bezbariérového bývania. Môžete si nechať zmerať tlak, zistiť ideálnu váhu, či nechať si vyrobiť nadčasovú drevenú vaňu na mieru.

Ilustračný obrázok k článku Pozrite sa, čo sa deje v bratislavskej Inchebe: Štyri výstavy na jednom mieste
Foto: Nina Táborská / Zdroj: Dnes24.sk

Bezbariérové bývanie je spoločnou témou pre veľtrhy, ktoré sa v stredu predpoludním otvorili na bratislavskom výstavisku. Návštevníci si môžu pozrieť v nasledujúcich dňoch až štyri výstavy.

Slovmedica a Non-Handicap

Komplexný prehľad nových zdravotníckych technológií, prístrojov a pomôcok prinášajú výstavy Slovmedica a Non-Handicap. „Expozície sú zamerané aj na najnovšie vybavenie nemocníc, nástroje na ošetrovanie pacientov a špecializované predmety dennej potreby pre telesne postihnutých“, informovala hovorkyňa Incheby Martina Macková.

Súčasťou týchto výstav, je aj projekt Domu zdravia, v ktorom si návštevníci môžu nechať zmerať hodnoty krvného tlaku a cholesterolu, zistiť stav zubov a kĺbov a dozvedieť sa, ako získať ideálnu hmotnosť.

MODDOM

V sredu sa začal aj veľtrh nábytku MODDOM. Veľtrh poukazuje na trendy v zariaďovaní interiéru v oblasti nábytku, sanity aj bytových doplnkov.

„Venuje sa tiež tomu, ako si uľahčiť domáce práce a čo najjednoduchšie udržať domov čistý a útulný“, doplnila Macková.

Vidieť môžete nadčasové drevené vane či luster Vladimira Putina, pohovky, kreslá a sedačky, ktoré sú odolné napríklad voči červenému vínu alebo vyskúšať matrace z recyklovateľného materiálu.

Ako dodala Macková, „veľtrh ponúka mix štýlov, od vidieckej romantiky, cez strohý minimalizmus až po luxusnú klasiku“.

Výtvarné umenie

Do nedele je možné navštíviť aj výstavu výtvarného umenia ART. Venovaná je voľnému a úžitkovému umeniu – soche, maľbe, keramike, grafike, fotografii, drevu, sklu a všetkému, čo súvisí s umením, životným štýlom a prostredím, v ktorom sa pohybujeme a žijeme.

VIDEO: Ako sa rodí káva z pákového retro stroja na ulici
1
Galéria
Výstavy v Inchebe
17
Galéria
Foto: Nina Táborská / Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM