Rôzne

Pozor! Výluka MHD bude cez víkend vo Vrakuni aj na Patrónke

Pre asfaltovanie cesty budú autobusy medzi Ružinovom a Vrakuňou premávať jednosmerne po presmerovanej trase.

Ilustračný obrázok k článku Pozor! Výluka MHD bude cez víkend vo Vrakuni aj na Patrónke
Zdroj: DPB, a. s.

Pripravte sa na presmerovania MHD. Informoval o nich Dopravný podnik Bratislava na svojom webe.

Výluka trolejbusov na Patrónke

V Bratislave bude pre úpravu plynovodu v sobotu (16. 11.) od 8:00 hod. do 22:00 hod. uzavretá cesta medzi Valašskou a Patrónkou. Trolejbusy bratislavskej MHD budú premávať po zmenených trasách. Dotkne sa to liniek 204 a 207.

Trolejbusy linky 204 budú premávať po trase Rádiová – Železničná stanica (ŽST) Železná studienka. Nebudú obsluhovať zastávky Hýrošova a Valašská. Namiesto toho obslúžia obojsmerne zastávky Patrónka a ŽST Železná studienka.

Trolejbusy linky 207 budú premávať po skrátenej trase Zimný štadión – Valašská. Neobslúžia zastávky Hýrošova, Patrónka a ŽST Železná studienka. Unikátny trolejbus Škoda 21 Tr, ktorý sa v sobotu na jeden deň vráti do ulíc Bratislavy, bude premávať na špeciálnej linke „Máme spoločný cieľ“ po zmenenej trase Cintorín Vrakuňa – Mierová – Trnavské mýto – SAV – Vozovňa Hroboňova – Hrad – Hodžovo námestie a Koliba. Zmenený je aj cestovný poriadok.

Výluka autobusov z Ružinova do Vrakune

Dopravný podnik mesta Bratislava (DPB) upozorňuje na výluku autobusov z Ružinova do Vrakune, ktorá potrvá počas nasledujúcich dvoch víkendov. Pre asfaltovanie cesty budú autobusy medzi Ružinovom a Vrakuňou premávať jednosmerne po presmerovanej trase. DPB o tom informuje na sociálnej sieti.

Linky autobusov 67, 87 a N70 v smere Podunajské Biskupice a Ovsište obslúžia zastávku Astronomická na Ružinovskej štandardne, avšak neobslúžia Astronomickú na Súhvezdnej ulici. Autobusy 67, 87 a N70 nebudú obsluhovať ani zastávky Súhvezdná, Pod gaštanmi, Podpriehradná, Majerská a Šípová.

Od zastávky Železničná, respektíve MiÚ Vrakuňa, sa napoja podľa DPB na svoje stále trasy. Na presmerovanej trase obslúžia zastávky Cintorín Vrakuňa a Priekopnícka.

V smere do Ružinova a na hlavnú stanicu sa trasa nemení.

Ak chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia, sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM