Správy

Pozor na víkendovú VÝLUKU električiek! Dotkne sa TEJTO ulice

Na jednej z bratislavský ulíc bude cez víkend opäť výluka električiek.

Ilustračný obrázok k článku Pozor na víkendovú VÝLUKU električiek! Dotkne sa TEJTO ulice
Zdroj: Dopravný podnik Bratislava

Na Vajnorskej ulici v Bratislave bude cez víkend (9. 3. – 10. 3.) opäť výluka električiek, a to obojsmerne v úseku Jurajov dvor – Zlaté piesky. Vylúčenie premávky linky 4 je potrebné pre montáž stavebnej výhybky.

Premávať bude náhradný autobus X4.

Pripomína to Dopravný podnik Bratislava (DPB) na svojom webe. Výluka súvisí s druhou etapou modernizácie Vajnorskej radiály.

Električková linka 4 v smere na Zlaté piesky bude skrátená po Depo Jurajov dvor (B). Spoje začínajúce sa na Zlatých pieskoch v smere do Dúbravky budú podľa DPB začínať na zastávke Depo Jurajov dvor (A).

Kade bude premávať?

Náhradná autobusová doprava X4 na Zlaté piesky bude premávať po trase Depo Jurajov dvor © – Jurajov dvor (dočasná zastávka za križovatkou s Bojnickou) – Vajnorská (zastávka linky N53) – Shopping Palace (dočasná zastávka na Ceste na Senec pred lávkou pre peších) – Zlaté piesky (dočasné výstupište pri športovo-rekreačnom areáli).

V smere na Depo Jurajov dvor premáva po trase Zlaté piesky © – Shopping Palace (dočasná zastávka na Ceste na Senec pred lávkou pre peších) – Vajnorská (zastávka linky N53) – Jurajov dvor (zastávka linky N53) – Depo Jurajov dvor (D).

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Foto: ilustračné

Prečítajte si tiež

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM