Krimi

Poznáte tohto muža? Polícia prosí o pomoc pri dolapení lupiča zo stávkovej kancelárie

Medzi zamestnancom kancelárie a lupičom sa strhol fyzický zápas, počas ktorého sa páchateľ vyhrážal zastrelením.

Ilustračný obrázok k článku Poznáte tohto muža? Polícia prosí o pomoc pri dolapení lupiča zo stávkovej kancelárie
Zdroj: Policajný zbor SR

Polícia sa obracia na verejnosť, aby jej pomohla stotožniť neznámu osobu v súvislosti s vyšetrovaním lúpežného prepadu stávkovej kancelárie v Bratislave. Prepad sa udial v piatok (26.2.) vo večerných hodinách v obchodnom centre na Metodovej ulici.

Polícia žiada, aby sa prihlásili svedkovia, ktorí v tento deň, približne o 21.00 h cestovali v autobuse MHD číslo 63 z Trnavského mýta smerom k Lamaču. Zverejnila pritom zábery z bezpečnostnej kamery v tomto autobuse zachytávajúce holohlavého muža v červenej športovej bunde.

Snahou polície je zistiť jeho identitu. Rovnako zverejnila zábery zo stávkovej kancelárie zachytávajúce páchateľa zamaskovaného v tmavej kukle. Verejnosť sa môže s informáciami o neznámej osobe prihlásiť na bezplatnej policajnej linke 158 alebo osobne na ľubovoľnom oddelení Policajného zboru SR, uviedla bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

Prepad sa podľa poznatkov polície udial tak, že neznámy páchateľ maskovaný kuklou vošiel vo večerných hodinách do stávkovej kancelárie, kde už sa v tom čase nenachádzal žiaden zákazník. Zamestnancom kancelárie lupič povedal, že je ozbrojený a ide o lúpežné prepadnutie.

Medzi zamestnancom kancelárie a lupičom sa strhol fyzický zápas, počas ktorého sa páchateľ vyhrážal zastrelením. Podľa najnovších poznatkov polície pri zápase utrpel poranenie oka. Z kancelárie ušiel bez peňazí. Podľa opisu polície ide o muža vysokého približne 180 cm, vo veku približne 30–35 rokov. Oblečené mal tmavé rifle, maskáčovú bundu, na hlave kuklu a na rukách čierne rukavice.

Prečítajte si tiež: Vandali sa neštítia ničoho. Zdevastovali okolie pomníka Daniela Tupého

Neznámy páchateľ
6
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM