Rôzne

Povianočné výpredaje odštartovali. Obchody lákajú na zľavy až do výšky 70%

Ak ste fanúšikom zliav, iste vám neušla skutočnosť, že povianočné výpredaje odštartovali práve dnes a pravdepodobne sa už prehrabujete v kope zľavneného šatstva.

Ilustračný obrázok k článku Povianočné výpredaje odštartovali. Obchody lákajú na zľavy až do výšky 70%
6
Galéria

Povianočné výpredaje začali v kamenných obchodoch o jeden deň neskôr. Tento rok totiž museli byť počas Druhého sviatku vianočného zatvorené.

Lákavé zľavy

Nákupné centrá sú po takmer troch dňoch opäť otvorené. Výpredaje prilákali každého milovníka zliav. Už vo výkladoch pútajú pozornosť veľké pestrofarebné plagáty upozorňujúce na výrazné 50 až 70% zľavy. Dávajte si ale pozor, väčšinou ide o sortiment z predchádzajúcej sezóny a pri oblečení ide často o malé či veľké veľkosti. Často sa tiež stáva, že zákazníci nájdu pod akciovou cenovkou o čosi nižšiu sumu, než je tá nová, zľavnená.

Ak nestíhate prvý deň „veľkých“ zliav, nezúfajte. Výpredaje budú tak, ako po minulé roky, postupne gradovať. Je teda možné, že približne v polovici januára nakúpite za ešte väčšie zľavy ako teraz. Rizikom je len to, že sortimentu bude menej.

V tomto roku boli po prvý raz počas vianočných sviatkov obchody na Slovensku zatvorené 2,5 dňa. Zatvorené boli počas celého 25. decembra a aj 26. decembra. Toto opatrenie priniesla novela Zákonníka práce, ktorá platí od júna tohto roka. Doteraz boli totiž obchody počas Vianoc zo zákona zatvorené len 1,5 dňa. Nezabudnite, že obchody budú zatvorené aj 1. a 6. januára 2018. Viac o novele sa dočítate TU.

Povianočné výpredaje 2017
6
Galéria
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM