Tlačové správy

Poštová banka otvorila v Pezinku unikátnu rodinnú pobočku

Súčasťou vynovenej pobočky Poštovej banky v Pezinku je kaviareň s detským kútikom či malou knižnicou. Ide vôbec o prvú pobočku takého typu na Slovensku.

Ilustračný obrázok k článku Poštová banka otvorila v Pezinku unikátnu rodinnú pobočku
5
Galéria
Zdroj: Poštová banka, a.s.

Odteraz sa už v banke nebudete musieť ponáhľať. Najmä ak navštívite vynovenú pobočku Poštovej banky v Pezinku. Prekvapí vás bezpečné detské ihrisko a zdravá kaviareň. Pobočku na Moyzesovej 4/B oficiálne otvorili v pondelok 25. septembra.

„Uvedomujeme si, že vo svete digitalizácie ľudia zvyknú robiť všetko cez mobil a pobočky už nebudú tak navštevované. Práve preto chceme, aby naše nové pobočky mali aj trocha inú náplň, nielen tú typickú bankovú, ale aby boli príjemným miestom, kde sa budú stretávať komunity,“ povedal pre Bratislava24.sk generálny riaditeľ Poštovej banky Andrej Zaťko.

Kaviareň, detský kútik aj knižnica

V pezinskej pobočke budú môcť zákazníci popri vybavovaní bankových či poštových záležitostí aj zrelaxovať a zabaviť deti. V detskom kútiku nájdu šmykľavku, stolíky, malé preliezačky a hračky. Zákazníkom je k dispozícii aj kaviareň, kde môžete ochutnať rôzne nápoje, zdravé obedy či dezerty. Nájdete tam aj malú knižnicu, z ktorej si môžete požičať a prečítať zaujímavú knižku.

Poštová banka taktiež plánuje na pobočke organizovať rôzne prednášky a workshopy na aktuálne témy pre rodiny s deťmi a spájať tak komunity. „Dohodli sme sa s miestnou mamičkou na materskej, ktorá nám bude pomáhať s programom, nakoľko pozná ľudí z Pezinka a okolia a vie osloviť aj miestnu komunitu,“ vysvetlil Zaťko. V rámci týchto stretnutí sa deti budú môcť zapojiť do tvorivých dielní a vyrobiť si svoju vlastnú pokladničku.

Plánujú otvoriť ďalšie dve

Oproti iným bankám, ktoré väčšinou zatvárajú pobočky alebo znižujú ich počet, Poštová banka naopak otvára nové. Pezinská pobočka by preto nemusela byť poslednou tohto typu.

„Náš cieľ na najbližšie tri roky je otvoriť ešte ďalšie dve takéto pobočky v rámci Slovenska. A keď bude mať tento koncept pre nás zmysel a bude sa páčiť ľuďom, tak by to mohol byť smer, akým by mohli fungovať pobočky Poštovej banky,“ uzavrel Andrej Zaťko.

Zdroj: YouTube.com
Poštová banka otvorila novú pobočku v Pezinku
5
Galéria
Zdroj: Poštová banka, a.s.
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM