Michaela Katonová Krimi

Polícii sa podarilo zadržať medzinárodne hľadanú osobu

Príslušníci Policajného zboru dnes za použitia donucovacích prostriedkov zadržali medzinárodne hľadanú osobu. K akcii došlo v čase krátko po 14.30 h pred obchodným centrom na Pestovateľskej ulici. Počas zadržania sa osoba pokúsila o útek, pričom zranila jedného z policajtov.

Ilustračný obrázok k článku Polícii sa podarilo zadržať medzinárodne hľadanú osobu
Zdroj: Dnes24.sk

Policajti na základe doposiaľ získaných informácií z operatívno-pátracej činnosti mali zadržať medzinárodne hľadanú osobu podozrivú z páchania trestnej činnosti.

Počas zadržania sa osoba na motorovom vozidle značky Škoda Octavia pokúsila o útek, pričom zranila jedného zo zasahujúcich príslušníkov polície. Následne ďalší zasahujúci policajti v súlade so zákonom použili služobnú zbraň a na vozidlo opakovane vystrelili.

Hľadaná osoba však na opakované výzvy polície nereagovala. Z vozidla vystúpila a pokúsila sa o útek smerom na Pestovateľskú u­licu.

Počas prenasledovania unikajúca osoba naďalej nerešpektovala výzvy policajtov. Preto v súlade so zákonom použili donucovacie prostriedky, osobu zadržali a eskortovali na príslušný útvar PZ. Informovala Lucia Mihalíková z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

Prečítajte si tiež: Proces v prípade vraždy a znásilnenia dvoch žien v Bratislave pokračuje

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM