Krimi

Opitý minister vyčíňal v centre Bratislavy. Zadržala ho polícia

Na miesto okrem polície privolali aj sanitku, ktorá po chvíli odišla.

Ilustračný obrázok k článku Opitý minister vyčíňal v centre Bratislavy. Zadržala ho polícia
Zdroj: TASR

Polícia v stredu večer zadržala opitého ministra životného prostredia Lászlóa Sólymosa (Most-Híd), ktorý sa mal zapliesť do roztržky v centre Bratislavy.

Informáciu priniesol portál pluska.sk.

Hádka s personálom

Sólymos mal vykrikovať, že je minister životného prostredia. Podľa SME bol v reštaurácii na Laurinskej ulici so svojím bratom a dvojica sa mala pohádať s personálom. Keď ich vykázali z reštaurácie, Sólymosov brat mal kopnúť do sklenenej výplne dverí a rozbiť ju.

Podľa polície tým bola spôsobená škoda vo výške tisíc aur a zároveň bol jeden zamestnanec reštaurácie privolanou sanitkou prevezený k ošetreniu do jednej z bratislavských nemocníc.

„Trvalo to už dlho, možno aj od piatej hodiny. Počuli sme krik, tak sme šli von. Minister ešte s jedným mužom po sebe kričali, myslím, že aj niečo rozbili a nechceli zaplatiť. Po Číňanoch (v reštaurácii, pozn.) hádzali peniaze. Minister chcel aj ujsť, tackal sa,“ popisovala pre Plusku svedkyňa z neďalekého obchodu.

Poverený príslušník Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave I začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci trestného činu výtržníctva a vo veci trestného činu poškodzovania cudzej veci. Po vykonaní potrebných úkonov boli obaja muži prepustení.

Chcete dostávať pravidelný prísun čerstvých správ z Bratislavy a okolia? Sledujte nás na Facebooku, Instagrame a Twitteri.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM