Krimi

Polícia vyšetruje okolnosti vážnej dopravnej nehody na D2

Dopravu z Bratislavy smerom na Stupavu skomplikovala včera dopravná nehoda na diaľnici D2. Kamión sa tu zrazil s osobným autom. Okolnosti zrážky vyšetruje polícia.

Ilustračný obrázok k článku Polícia vyšetruje okolnosti vážnej dopravnej nehody na D2
Zdroj: Hasičský záchranný zbor

Polícia vyšetruje okolnosti dopravnej nehody, ku ktorej došlo v piatok 18. marca na 50. kilometri diaľnice D2. Počas nehody utrpela zranenie jedna žena. Požitie alkoholických nápojov policajti u vodičov nezistili. Škodu predbežne vyčíslili na 26-tisíc eur. Informovala o tom bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

Podľa doterajších informácií narazil 47-ročný vodič nákladného vozidla s maďarskou poznávacou značkou v smere do Bratislavy z doposiaľ presne nezistených príčin do stredového vodiaceho a betónového deliaceho pásu. Ten sa po náraze pretrhol a vyvalil do protismernej časti diaľnice.

„Do vyvalených deliacich pásov následne narazili dve osobné autá idúce za sebou v ľavom jazdnom pruhu diaľnice v smere z Bratislavy,“ uviedla Mihalíková. Vodič osobného auta značky Citroën Saxo zostal po náraze stáť v pravom odbočovanom pruhu diaľnice.

Vodička osobného motorového vozidla značky Citroën Berlingo,(EVČ – MA) zišla po náraze s vozidlom do pravej priekopy diaľnice, kde sa s autom prevrátila na pravý bok a narazila do oplotenia.

„Hasiči pomocou vyslobodzovacej techniky vytiahli z auta vodičku, ktorú záchranársky vrtuľník previezol do jednej z bratislavských nemocníc,“ informovala Mihalíková. Diaľnica bola nadránom už plne prejazdná v oboch smeroch. Presné príčiny, ako aj okolnosti nehody, sú predmetom vyšetrovania.

Prečítajte si tiež: Únia autodopravcov Slovenska vyhlásila štrajkovú pohotovosť, hrozí blokádou ciest aj v Bratislave

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM