KAW Krimi

Polícia už pozná totožnosť muža, ktorý sa kruto zabával TÝRANÍM zvierat

Muži zákona žiadajú ľudí, aby v budúcnosti zasielali videá o páchaní protiprávnej činnosti súvisiacej s týraním zvierat priamo na emailovú schránku enviropolície.

Ilustračný obrázok k článku Polícia už pozná totožnosť muža, ktorý sa kruto zabával TÝRANÍM zvierat
Zdroj: facebook.com/Robo Marek

Na sociálnej sieti sa objavilo video s mužmi, ktorí podgurážení alkoholom zjavne nevedeli, čo so sebou. Jeden z nich počas rybačky zdrapil za krk dôverčivú labuť a vytiahol ju na breh Dunaja. Kamarát hlavného aktéra rovno začal labuti do zobáka liať pivo! Všetko sa malo udiať neďaleko Čunova. Informovali sme vás o tom v piatok (14. 4.) v tomto článku.

Absurdná zábava

Vydesenú labuť si potom ešte podávali a zjavne sa „skvelo“ bavili. Muži boli evidentne rybári, pretože na videu vidieť nahodené udice. Ďalšie video ukazuje, ako vytiahnutú rybu muž doslova skopol dolu brehom.

Tisícky rozhorčených ľudí na sociálnej sieti odsúdili konanie mužov a poslali upozornenie na videá organizáciám, ktoré sa venujú ochrane zvierat a tiež polícii.

Poznajú totožnosť muža

Muži zákona nezaváhali a aktuálne už aj poznajú totožnosť muža z videa.

V súvislosti so zverejnenými informáciami a videom na Facebooku Policajného zboru, ktoré sa v krátkom čase rozšírili medzi viac ako 200-tisíc ľudí, sa enviropolícii podarilo zistiť totožnosť osoby,“ informovala v sobotu (15. apríla) polícia s tým, že je zrejmé, že zverejnené konanie je v rozpore s viacerými právnymi predpismi.

„Zdieľanie podobných videí pred ich oznámením polícii však môže zmariť alebo sťažiť následné vyšetrovanie, preto prosíme verejnosť, aby v budúcnosti zasielala videá o páchaní protiprávnej činnosti súvisiacej s týraním zvierat, priamo na emailovú schránku enviropolície: enviropolicia@minv.sk,“ dodáva polícia.

Témy, ktoré hýbu Bratislavou

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM